Patlama Alanında Vatandaşı Linç Etmek İstediler - Son Dakika
Güncel

Patlama Alanında Vatandaşı Linç Etmek İstediler

Ankara Garı önünde meydana gelen patlama sonrası olay yerinde bulunan kalabalık, bir vatandaşı linç etmeye çalıştı. Kalabalık, HDP'li Önder'e de tepki gösterdi.

10.10.2015 14:40  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Garı önünde meydana gelen patlama sonrasında olay yerinde bulunan kalabalık, bir vatandaşı linç etmeye çalıştı.

LİNÇ GİRİŞİMİ

Patlamanın meydana geldiği bölgede bilinmeyen bir nedenle, bir kişiyi linç etmeye çalışan kalabalık, kimliği belirlenemeyen şahsı uzun süre darp etti. Olay yerinde bulunan diğer vatandaşların araya girmesi ile kalabalığın elinden kurtulan şahıs, olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

SIRRI SÜREYYA'YA TEPKİ: GERÇEK HALK BENİM

Olay yerine gelen HDP'li Sırrı Süreyya Önder kalabalığı yatıştırmaya çalıştı. Olay yerinde Sırrı Süreyya Önder ile başka bir kişi tartıştı. Önder ile tartışan kişi "Gerçek halk benim" diyerek tepki gösterdi.

Olay yerinde bulunanların yatıştırması sonucu kalabalık dağıldı.

Patlama Alanında Vatandaşı Linç Etmek İstediler
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Patlama Alanında Vatandaşı Linç Etmek İstediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Kral: Oyum inadina yeniden akp 111 61 Yanıtla
  • poyraz: polisi eşinin önünde öldürdü dunuz birde barışa yürüyor sunuz 92 22 Yanıtla
  • vatandas: teroristle barış olurmu lan 93 8 Yanıtla
  • Uzm cvs: Hepsi pkk yandaşı geberinnn 74 17 Yanıtla ................: darısı başına inşaallah. 12 47 safiye: teröristler uzman a tehdit yağdırmış siz ancak lağımda fare gibi yaşar arkadan vurursunuz adiler 1 1
  • İlyas Bey: Herşeye rağmen barış ha. Ne saf insanlarsiniz HDP mi size barış getirecek Size getireceği tek şey iç savas ve fakirliktir. Maden kanton istiyorlar erbile gitsinler. Ha oraya da gitmeyiz derler niye varosluk ve sefalet diz boyu. Türkiye gibi cennet ülke varken ne isleri var çölde de mi 78 7 Yanıtla
  • BORANOĞLU: Ulan Allahsızlar barış mitingi diyorsunuz adamı linç etmeye kalkıyorsunuz. Sizin barışınız bu kadar olur 60 25 Yanıtla BORANOĞLU: Hadi lan ordan keko sizin beyninizi (varsa tabi ) kim yıkıyor böyle. 0 0
  • mustafa kaya: ırkcı yorumlar ırkcı millet allah belanızı versin 25 54 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Aydın'da kermeste yemek zehirlenmesi: 32 öğrenci tedavi altına alındı
    21:08 Aydın'da kermeste yemek zehirlenmesi: 32 öğrenci tedavi altına alındı

    Aydın'da Mustafa Kiriş Ortaokulu'ndan 32 öğrenci, kermeste yedikleri tavuk pilavdan zehirlendikleri şüphesiyle tedavi altına alındı. Öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi
    21:03 İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi

    İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından düzenlenen 'Dünya Havalimanları Ödülleri 2024'te dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi. Ayrıca, 'Dünyanın En İyi Havalimanı Yemek Hizmetleri' ve 'Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı' ödüllerine de layık görüldü. İGA İstanbul Havalimanı, bu başarıyı yatırımlar ve projelerle elde ettiğini belirterek, misafirlerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

  • Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi
    21:02 Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Amasya'dan 12 AFAD personeli ve 3 araç, Tokat ve Yozgat illerine görevlendirildi. Tokat iline 2 idareci, 5 arama kurtarma teknisyeni ve 2 tam donanımlı araç, Yozgat iline ise 5 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı araç sevk edildi. Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden toplamda 12 personel ve 3 araç, depremin etkilediği bu iki ilde görev yapacak.

  • Gölcük Platformu Üyeleri Bolu Belediyesi Meclisi'ni Protesto Etti
    21:02 Gölcük Platformu Üyeleri Bolu Belediyesi Meclisi'ni Protesto Etti

    Bolu'da Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yapılan bungalovların kiraya verilmesi kararına karşı çıkan Gölcük Platformu üyeleri, Bolu Belediyesi Meclisi'nde protesto eylemi gerçekleştirdi.

  • Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı
    20:59 Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı

    Diyarbakır Müzesi ve özel bir okulun ortaklığı ile Dünya Sanat Haftası kapsamında müze bahçesinde yaklaşık 50 eserin yer aldığı resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide, dünyaca ünlü ressamların yanı sıra öğrencilerin yaptığı resimler de sergilendi. Sergi, 18-21 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.


Advertisement