Paris Hilton 'Uçak Şakasına' Dava Açmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Dünya

Paris Hilton 'Uçak Şakasına' Dava Açmaya Hazırlanıyor

Kendisine yapılan ve tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen uçak şakasının ardından Paris Hilton, şakayı yapan Mısır televizyonuna dava açmaya hazırlanıyor.

01.07.2015 12:57  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dubai'de katılacağı bir otel açılışı için uçağa binen Paris Hilton, korkunç bir şakanın kurbanı olmuştu. Mısırlı sunucu Ramez Galal'in kendi programı "Kontrol Ramez'de" için Paris Hilton'a "uçak düşüyor" şakası yapmıştı.

PARİS HİLTON KORKU DOLU ANLAR YAŞAMIŞTI

Uçağın motorundan tuhaf sesler gelmesi üzerine herkesin çığlık atmaya başlaması, Paris Hilton'a da panik yaptırmış ve korku dolu anlar yaşatmıştı. Şaka ekibinden olan uçakta bulunan diğer yolcuların da paraşütle atlaması üzerine iyice tedirgin olan Hilton'un bu korku dolu anları internette milyonlarca kişi tarafından paylaşılmıştı.

UZUN SÜRE ŞOKU ATLATAMAMIŞTI

Uçaktan indikten sonra karşısında kameraları gören Hilton, uzun süre yaşadığı şokun etkisinden kurtulamamıştı. Olayın şaka olduğunun ortaya çıkmasının ardından Hilton'un sinirli olduğu belirtildi.

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Travma geçirdiği ve bir daha uçağa binme düşüncesinin bile kendisini çılgına çevirdiği öğrenilen ünlü yıldızın, "Kontrol Ramez'de" programı yapımcılarını dava etmeyi düşündüğü bildirildi. Paris Hilton'un sözcüsü, ünlü yıldızın bu şaka fikrinin sorumlularını bulma konusunda oldukça kararlı olduğunu kaydetti.

Paris Hilton \'Uçak Şakasına\' Dava Açmaya Hazırlanıyor

Son Dakika Dünya Paris Hilton 'Uçak Şakasına' Dava Açmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • sakıncalı polis: iyi yapar. bana birakin böyle eşek şakası, hafif bir saka bile yapsalar mahkemelerde surundururum. kimin ne haddine? babanizin oglumuyum da laubali oluyorsunuz der ve dava açarım. Özür dilemeleri, yayin izni istemeleri ta da yayinlamamalari sonucu degistirmez. adam gibi program yapin.. yav..aklikla program olmaz. kalp hastasi olan var, benim gibi boyle dallamaliklari secmeyen var. tcde bir şaka programi yapan vardi evire çevire dovduler. bana denk gelmesinler. dava acmata zmn olmadan çekip vuran da çıkar. . 99 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Böyle şakamı olur tabiki dava edecek.Kalp krizinden ölse ne yapacaktınız ? Bu televizyoncularda basın özgürlüğü adı altında iyice sapıttılar. 56 4 Yanıtla
  • Yavuz selim demirtaş: Ne o ölüm korkusu mu hiç ölmeyeceğini mi zannediyorsun Sn Paris Hilton ?? 21 25 Yanıtla
  • Serkan: Kamera şakası değil, eşşek şakası yapmışlar 24 1 Yanıtla
  • meltem: Oyle bir saka canli yayinda latif dogana yapilmisti teroristler kacirmis gibi davrandilar korkudan gidiyordu adam boyle saka olur mu 17 1 Yanıtla
  • mahir: Bu tur sakalari yapanlarin hapis cezasi almasi lazim resmen ben bile izlerken piskolojim bozuldu.parisi düşünemiyorum 14 1 Yanıtla
  • haccc: siz önce gidin insan haklarına da zulüm gören müslümanlara yapilanlara dava acin 11 3 Yanıtla
  • CAPS LOCK: LENN YA BU PARASÜTLE ATLAYANLARİN PEŞİNDEN PARIS HİLTON DA ATLASAYDİ KORKUDAN, O ZAMAN NANEYİ YEMİŞTİNİZ İŞTE... 12 0 Yanıtla
  • Vdtaxu: Öyle şakamı olur aptal saptal arap şakası işte 7 4 Yanıtla
  • TOROSKAPLANI: Böylede şaka yapılmaz.Ani korku stres kalp krizine neden olur.Paris Hilton hanımefendi haklı.Sonuna kadar davasının arkasında durmalı enazından benzer durumlar için çıkacak karar örnek teşkil eder.Ayıp kadının yüreği ağzına gelmiş bu nasıl şaka. 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Eskişehir'deki Lise Öğrencileri Filistin ve Gazze'ye Bağış Yaptı
    12:17 Eskişehir'deki Lise Öğrencileri Filistin ve Gazze'ye Bağış Yaptı

    Eskişehir'de bulunan Fahri Keskin Fen Lisesi öğrencileri, Ramazan ayı hayır çarşısından elde ettikleri 17 bin TL'lik kazançlarını Filistin ve Gazze'ye bağışladı. Bu örnek davranışlarından dolayı öğrencilere ve rehber öğretmen Derya Nur Çakır'a teşekkür edildi.

  • Gazze'deki Çocuk Cerrahisi Uzmanı: Sağlıkçı ve Tıbbi Malzeme İhtiyacı Var
    12:13 Gazze'deki Çocuk Cerrahisi Uzmanı: Sağlıkçı ve Tıbbi Malzeme İhtiyacı Var

    Gazze'de gönüllü olarak çalışan çocuk cerrahisi uzmanı Op. Dr. Taner Kamacı, Türkiye ve dünyadaki meslektaşlarına çağrıda bulunarak, Gazze'deki sağlıkçı ve uzman hekim ihtiyacına dikkat çekti. Kamacı, ayrıca tıbbi malzeme toplanması ve gönderilmesi gerektiğini belirtti. Gazze'deki hastanelerin çoğunun yıkık durumda olduğunu ve acil hastaların müdahale edilebildiğini ancak diğer ameliyatların bekletildiğini ifade etti. Kamacı, Gazze'deki çocukların yaşadığı sıkıntılara ve travmalara da değindi ve insanların normalleştirdiği travmaların kabul edilemez olduğunu söyledi. Gazze'deki temiz su ve elektrik sorunlarına da dikkat çeken Kamacı, Türkiye ve dünyadaki sağlıkçılara yardım çağrısında bulundu.

  • Bodrum'da 6'sı çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı
    12:08 Bodrum'da 6'sı çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ekipleri, Bodrum açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisini alarak harekete geçti. Durdurulan bot içerisinde 18 düzensiz göçmen ve 6 çocuk yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

  • Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Filistin ve Gazze'ye 18 Tır Yardım Malzemesi Ulaştırdı
    11:50 Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Filistin ve Gazze'ye 18 Tır Yardım Malzemesi Ulaştırdı

    Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, İsrail'in zulmü altındaki Filistin ve Gazze halkına gıda, giyim, ısınma, hijyen ve temel ihtiyaç malzemeleri içeren 18 tır yardım malzemesi ulaştırdı. Yardım tırları Mısır üzerinden Filistin ve Gazze'ye ulaştırıldı. Dernek Başkanı Mustafa Bulut, Gazze'ye olan desteğin devam edeceğini belirtti ve halka Ramazan günlerinde yardımlarını arttırmaları çağrısında bulundu.

  • Rusya'yı kana bulayan saldırıyla ilgili çarpıcı detay! Alanda bulunan 100'e yakın insan kayıp
    11:30 Rusya'yı kana bulayan saldırıyla ilgili çarpıcı detay! Alanda bulunan 100'e yakın insan kayıp

    Rusya'da bir konser salonunda gerçekleştirilen ve 143 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Rus yetkililerin kendilerine ulaşan kayıp ihbarlarını derleyerek bir liste oluşturduğu öğrenilirken saldırı sırasında alanda bulunan 95'ten fazla insanın kayıp olduğu tespit edildi.


Advertisement