Paranın Üstündeki Not Adrese Ulaştı ama Sonu Beklenildiği Gibi Olmadı - Son Dakika
Yaşam

Paranın Üstündeki Not Adrese Ulaştı ama Sonu Beklenildiği Gibi Olmadı

Paranın Üstündeki Not Adrese Ulaştı ama Sonu Beklenildiği Gibi Olmadı

İrlandalı kadın cüzdanından paranın üstünde oldukça romantik bir not gördü. Bu notun fotoğrafını çekip Facebook'ta paylaştı ve kişi bulundu sonrasında da olanlar oldu.

01.09.2015 14:56  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İrlanda'da yaşayan Denise O'Reilly isimli kadın cüzdanından paranın üstünde oldukça romantik bir not gördü. Bu notun fotoğrafını çekip Facebook'a yükleyen O'Reilly'nin paylaşımı birkaç gün içinde 15.000 kişi tarafından paylaşılınca notun yazıldığı kişi bulundu. Gelin görün ki hikâyenin sonrası sanılan kadar romantik olmadı.

BİR ANDA SOSYAL MEDYADA YAYILDI

23 Ağustos günü cüzdanından çıkan paraya yazılmış olan, "Christy, hep sendin! Gel ve beni bul, Megan' notu gören Denise O'Reilly, notun sahibini bulabilmek için sosyal medyanın gücünden faydalanmaya karar verdi. Notun açıkça görüldüğü bir fotoğrafı Facebook'a, 'Bu parayı bu sabah cüzdanımda buldum. Christy, o seni seviyor! Git ve onu bul! Hadi, herkes paylaşsın!" açıklamasıyla yükledi.

HERKES O KİŞİYİ BULMAK İÇİN SEFERBER OLDU

Buzzfeed'in haberine göre kısa bir süre sonra 15.000'den fazla insan tarafından fotoğraf bir nevi viral oldu. Fotoğrafı görenler altına aynı ve benzer isimdeki tanıdıklarını etiketleyerek notun sahibini ya da yazıldığı kişiyi bulmak için seferber oldu.

NOT SAHİBİNE ULAŞTI

Fotoğrafın altına Christy Leech isimli adam tarafından bırakılan bu yorum ise notun sahibine ulaştığını kanıtlar cinstendi: "Selam, bir güncelleme: Megan ile konuştum, her şey yolunda. Paylaştığın için çok teşekkürler."

SONU ROMANTİK OLMADI

İrlanda'daki bir radyo istasyonu, Today FM, daha sonra Christy isimli genç adama ulaşıp notu ve ardındaki hikayeyi sordu. Christy'nin açıklaması tüm internet camiasının beklediği o romantik buluşmaya işaret eden cinsten değildi.

"ESKİ SEVGİLİME BÖYLE HİTAP EDERDİM"

"Eski sevgilime Megan diye hitap ederdim. Bir buçuk sene birlikte olduk. Ona Megan dememin sebebi de ilk tanışmamızda ismini yanlış anlamış olmamdı, Megan diye düşününce sonra öyle kaldı. Ben bir müzisyenim ve onunla birlikteyken ona 'Hep sendin' isimli bir şarkı yazmıştım. Sonra biz ayrıldık, o bir başkasıyla tanıştı. Facebook'ta 20 euroluk o banknotu görünce acaba o mu yazdı diye düşünerek aradım. 6 ay önce benim çaldığım grubun konserine gelip içeri girerken ödediği paranın üstüne yazmış. Orada olduğundan bile haberim yoktu. Parayı direkt benim alacağımı düşünmüş fakat öyle bir şey olmadı. Ben bu konu üstüne daha fazla konuşmak istemedim. Yani bir şekilde iletişim halindeyiz ama durum şu an oldukça farklı."

Son Dakika Yaşam Paranın Üstündeki Not Adrese Ulaştı ama Sonu Beklenildiği Gibi Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • turkan: hic bisey anlamadim okudum okudum valla anlamadim 37 1 Yanıtla
  • Kdr: Ben de pek bir şey anlamadım 11 2 Yanıtla
  • İşi bilmiyor: Keşke Taksim meydanındaki hela kapisinin arkasina da yazsaydin beni bul diye megan.üzüldüm bak simdi 13 0 Yanıtla
  • ultraslan: bi halt anlamadim 9 4 Yanıtla
  • hano: Bi bk anlamadım 11 1 Yanıtla
  • tarih bunuda yaz: O para gecmez,avrupada ustu yazilmis diye Bizimkine yazsalar istedigin yerden alisveris yap hatta muzeye koyarlar. 11 1 Yanıtla
  • birisi: leman leman :/ 9 0 Yanıtla
  • Birdost: Anladıysam kompela olayım 8 1 Yanıtla
  • seko41: bende yemimlen anlamadim 8 1 Yanıtla
  • ata: valla bende anlamadimm 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement