Papa'nın Araba İsteği Reddedildi - Son Dakika
Güncel

Papa'nın Araba İsteği Reddedildi

Türkiye'ye gelecek olan Papa, ziyaretinde kullanmak için Fiat Albea araba talep etti. Ancak Papa'nın talebi, güvenlik gerekçesiyle reddedildi.

26.11.2014 18:37  Güncelleme: 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'ye ziyarette bulunacak olan Papa, ziyareti öncesinde ilginç bir talepte bulundu ancak talep güvenlik gerekçesi ile kabul edilmedi.

Katolik Hıristiyanların ruhani lideri Papa Fransuva, 28-30 Kasım'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye geliyor.

7 BİN POLİS KORUYACAK

Papa'nın ziyaretindeki ilk adres Ankara olacak. Anıtkabir'e gidecek olan Papa, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın da ilk konuğu olacak. İkinci gününde ise İstanbul'a geçecek olan Papa, 7 bin polis tarafından korunacak.

Ayasofya'yı ve Sultanahmet'i gezecek Papa için meydanda 800 sivil polis görev yapacak.

ZİYARETTE KULLANMAK İÇİN FIAT ALBEA İSTEDİ

Papa Fransuva, 5 yıldızlı otel yerine Vatikan Temsilciliği'nin Şişli'de bulunan ikametinde konaklayacak.

Papa, halkı selamlamak için kullandığı üstü açık aracı "papamobil"i Türkiye'ye getirmeyecek.

ARABA TALEBİ GÜVENLİK GEREKÇESİYLE REDDEDİLDİ

Ziyaret süresince kullanacağı Otomobilin zırhlı değil Fiat Albea olmasını isteyen Papa'nın bu isteği güvenlik gerekçesiyle kabul edilmedi.

Devlet bakanı statüsünde kabul edilen Papa'ya zırhlı olmayan ancak lüks sınıf otomobil tahsis edilecek.

Kaynak: Haberturk


Papa\'nın Araba İsteği Reddedildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Papa'nın Araba İsteği Reddedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • gzi bsbyk: Albea yi intihar etmek için istiyo galiba papa efendi. 12 3 Yanıtla
  • aa a a a a: oldu bide araba verek daha başka ne vardı lan papo sen benim üstadımdan çokmu büyüksünde araba istiyon 3 7 Yanıtla
  • Tarantula: tınnnnnn 4 5 Yanıtla
  • BATTAL: HAVALI EKSOZDA OLSUNMU FLİMLİ CAM 6 1 Yanıtla
  • NEDEN: NEDEN UÇAK İSTEMEDİN? 3 3 Yanıtla
  • Cengiz: Benim Albea'yı kiralayabiliriz şöför olarak ben giderim :D 3 2 Yanıtla
  • Akapesever: Demek ki Vatikan fakir ülke. Türk mantığında saray, araba uçak falan önemli karşındakini etkilemek için. Fiat albeadan Türk halkı etkilenmez. Biz ise sarayımızla çok etkileyecez. Herşey ne güzel çok şükür. Büyük devlet olduk sonunda. 3 2 Yanıtla
  • froyd: Cahil her yerde cahil işte adam fikrini söylemiş cahillerde toplanmış hakaret ediyor. Biraz dinlere karşı hoşgörülü olun 4 0 Yanıtla
  • imanli: Papa Sarayı BABA OĞUL KUTSAL RUH un adıyla kutsayacak. İMAN YOLUYLA LÜTUFLA KURTULDUNUZ. BU SİZİN DEĞİL TANRI NIN ARMAĞANIDIR.KİMSENİN ÖVÜNMEMESİ İÇİN İYİ İŞLERİN ÖDÜLÜ DEĞİLDİR EFESLİR: 2:8-9 2 0 Yanıtla
  • Salih Akay: Etyen sen ol kardeş seni tutan yok. İster Hristiyan Ol ister yahudi ol ister ateist ol . Bizim dinimizde zorlama yoktur. Ama kendi fikirlerini de kendine sakla ! 1 1 Yanıtla
  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement