Palarium Avm Cumhuriyet Caddesi Trafiğini Keşmekeş Ediyor - Son Dakika
Yerel

Palarium Avm Cumhuriyet Caddesi Trafiğini Keşmekeş Ediyor

Palarium Avm Cumhuriyet Caddesi Trafiğini Keşmekeş Ediyor

Erzurum Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Palarium AVM şehrin en işlek caddesinde trafik keşmekeşliğine neden oluyor.

23.08.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Palarium AVM şehrin en işlek caddesinde trafik keşmekeşliğine neden oluyor. Alternatif caddelerin çok fazla olmadığı Erzurum'da Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapılan AVM hem trafik sorurunu en üst seviyeye çıkarıyor hemde alış veriş merkezini ziyarete gelen ziyaretçilerini zor durumda bırakıyor. AVM'nun parkının son derece yetersiz olduğunu dile getiren vatandaşlar, "Park girişi çok kötü konuşlandırılmış, Caddede yaşanan yoğunluk AVM ile birlikte adeta keşmekeşliği dönüştü. Yetkililerin bu konuda acil olarak tedbir almasını istiyoruz" dediler.

AVM'lerin şehir merkezinde olmasının bu tür sıkıntılıları olduğuna dikkat çeken vatandaşlar "Erzurum gibi bir şehirde kentin tam merkezi noktasına AVM yapılması ve bu tür problemlerin giderilmesi veya giderilmesi noktasında tedbir alınmaması önemli bir sorun olmaya devam ediyor" diye konuştular.

Öte yandan AVM'nin üzerine yapılan yeni bir katın caddeyi iyice boğduğunu dile getiren vatandaşlar, beton yığınına dönüştürülen kent merkezinde nefes alacak mekanların oluşturulması gerektiğini kaydettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palarium Avm Cumhuriyet Caddesi Trafiğini Keşmekeş Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement