Palandöken Belediyesi'nden Erzimder'e İftar - Son Dakika
Yerel

Palandöken Belediyesi'nden Erzimder'e İftar

Palandöken Belediyesi\'nden Erzimder\'e İftar

Palandöken Belediyesi, Erzurum İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ERZİMDER) üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

22.07.2014 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palandöken Belediyesi, Erzurum İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ERZİMDER) üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Erzurum İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin ile çok sayıda davitli katıldı.

Erzurum İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Cemil İlbaş, burada yaptığı konuşmada, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a ilçede yaşattığı yenilikler ve farklı hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.

Palandöken Belediyesi'nin hizmetleriyle hep ilkleri yaşattığına vurgu yapan İlbaş, "Bugün bu iftar sofraların da birlik ve beraberlik içerisin de 2 bin kişinin aynı sofralarda buluşturulması ve programda en ufak sorun yaşanmaması belediyenin işe nasıl ciddi baktığının bir göstergesi. Bu mübarek ayda bizleri bir araya getiren Bulutlara teşekkür ederiz" dedi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Palandöken Belediyesi'nden Erzimder'e İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement