Özkan: Gezi Olaylarının Başını da Sonunu da Destekliyorum - Son Dakika
Güncel

Özkan: Gezi Olaylarının Başını da Sonunu da Destekliyorum

Özkan: Gezi Olaylarının Başını da Sonunu da Destekliyorum

Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Tuncay Özkan, "Hücrede Mustafa Balbay'la sabaha kadar 'Her yer Taksim, her yer direniş' diye bağırdık." dedi.

15.04.2014 22:46  Güncelleme: 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haberler.com/ÖZEL  Tuncay Özkan, Fatih Altaylı'nın sunduğu TekeTek programına konuk oldu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özkan gezi olaylarının başını da sonunu da desteklediğini söyledi. Özkan konuşmasının devamında, " Mustafa Balbay'la aynı koğuşta kalıyorduk. Penceremizden sabah akşam 'Her yer Taksim her yer direniş' diye bağırıyorduk." dedi. 

"BAŞINI DA SONUNU DA DESTEKLİYORUM"

Özkan konuşmasını, "Gezi olaylarının başını da sonunu da destekliyorum. Cezaevinde konuşuyorduk biz. Türkiye'de bir şey olacak diyorduk. Bugün de söylüyorum; Türkiye'de geleceği çok güzel hala getirecek, bizi umutla, sevinçle kucaklayacak bir şeyler olacak yine. Olması gerekiyor. 3 ay sürmüş bu olaylar. 10 milyona yakın insan katılmış. 10 bin 800 kişi yaralanmış. 8 tane şehit var. 1'i polis memuru olmak üzere. 16 kişi gözünü kaybetmiş. Bunun başıyla sonu arasındaki kritik sürece etkileyen faktör tavırdır. Bu tavır bu hukuksuzluğa, bu kokuşmuşluğa katillerle hırsızların bir arada bu ülkenin başına ördükleri çoraba bir tutum. Biz bu tutumu başıyla sonuyla ayrı göremeyiz." sözleriyle sürdürdü.

"POLİSİN PATRONU BELLİ"

Fatih Altaylı'nın Berkin Elvan'ın cenazesini örnek göstererek "Polis gelene kadar hiçbir sıkıntı  yoktu." demesi üzerine Tuncay Özkan, "Polisin patronu belli. Taksim'in her tarafı taş beton. Yasaklı bir park. Bu bize, Türkiye'ye yakışıyor mu? Orası direniş parkı olsa ne olacak. İnsanlar çadırlarıyla otursalar. Türkiye'de dese ki; İşte Türkiye'de direniş parkı var. İnsanlar burada görüşlerini istedikleri gibi dile getirirler, ne kaybederlerdi. Orada Kürdü, Türkü, Alevisi, Sünnisi, seveni, sevmeyeni, uzak duranı, yakın duranı gelmiş yeryüzü sofrasını oturmuş. Yeni bir Türkiye istemiş. Buna karşı çıkılır mı? Ben cezaevinde hücrede Mustafa Balbay'laydım. Açtık pencereyi sabaha kadar, "Her yer Taksim, her yer direniş" diye bağırdık." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Özkan: Gezi Olaylarının Başını da Sonunu da Destekliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • Baran DEMIRKOL: SENİN GİBİ VATAN HAİNLERİ NEDEN SALIVERİLİR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL... 31 15 Yanıtla KÖYLÜ: SENİN GİBİ MALLARI GÜTMESİ İÇİN YEDİĞİNİZ SAMANI BİLE DIŞ ÜLKEDEN ALAN , BU OTTAN , BOKTAN MESELELERİ FARKETMENİZ AT GÖZLÜKLERİNİZ ÇIKARMAK İÇİN DIŞARDAYIZ MAKARNACILAR 0 0
  • CENK: 2 BIRAYLA KENDINI ILERI GORUSLI BILGILI MEDENI SANAN AYYAS CAPULCULARLA MUHATTAP OLMAYIN ARKADASLAR. ZAMANINIZA YAZIK. 35 11 Yanıtla CENK: EVET OKUDUM CEEE HAA PELI. AMA SEN BUNU SORGULAYAMAZSIN AGZINA ALMA.HATTA YARIN OZELLIKLE SEN YAZDIN DIYE TEKRAR OKUYACAGIM INSALLAH. BI CEE HAA PELININ BUNU SOYLEMESIDE GUZEL. GELISME VAR 0 0
  • VATANDAŞ: SEN HANGİ ÜLKEYE HİZMET EDEN AJANSIN.SEN NERENİN VATANDAŞISIN ONU AÇIKLADA BİLELİM.AJANLIK YAPTIGIN ÜLKENİN BAŞKANI OLAYIM SENİ İŞİM BİTİNCE ASARIM NEDENMİ,KENDİ ÜLKESİNE İHANET EDEN AJAN BANADA İHANET EDER DİYE. 25 3 Yanıtla
  • tutku: bi senin desteğin kalmıştı biraz daha yağcılık yapda belki chp den millet vekili yaparlar seni hadi kuzum 18 8 Yanıtla
  • KÖYLÜ NİCKLİ CAHİLE: CE HAA PEE LI ARKADASIM SEN FAKIR FIKARANIN MAKARNASIYLA KOMURUYLE DALGA GECECEK KADAR ACIZ BASIT BI VARLIKSIN BAK DIKKAT ET INSANSIN DEMIYORUM VARLIKSIN. BENIM KAFAM GUZEL DEGIL BISEYDE ICMEDIM CUNKU SIZIN GIBI ALKOLIK DEGILIM. HAA CAHILLIK KONUSUNA GELINCE BAK KARDES BEN 2 UNIVERSITE MEZUNUYUM SMBUNDAN ONCEKI HUKUMETLERIDE GORDUK VE AK PARTIMIZIDE GORUYORUZ. SEN CEKEMEDIGIN ICIN VE AKP SANA 12 YILDIR K...GU ICIN SENIN INANILMAZ ZORUNA GIDIYOR AMA YUTACAKSINIZ DAHADA ALACAKSINIZ. SEN INANILMAZ CAHIL BI INSANSIN SANA ACIYORUM. BAK FAZLA ICME GIT EVINE ZIBAR MILLETI RAHATSIZ ETME SOKAKLARDA 16 7 Yanıtla KÖYLÜ: VALLA , ÇOK HOŞUMA GİTTİ ÇAHİLİ 2 ÜNİVERSİTE BİTİRMİŞ OKUMUŞ MUHATAP ALDI GURUR DUYDUM , BAK 2 OKUL BİTİRMİŞ MEKTEPLİ MAKARNACI ,KÖMÜRCÜ OCU BUCU AVANATACI ,SENİ YÖNETEN UZUN ADAMIN TAHSİLİNE BAKARSAK , OKULA GİTMEK , KAPIDAN İÇERİ GİRMEK DEĞİL İLİMDEN FAYDALANMAK ,BİLGE ADAM OLMAK BİLGİSİNİ FİKRİNİ HALKINA YAYMAK , FAYDALI OLMAK , ALDIĞI EĞİTİMİ YAŞAMA AKTARMAK EMEK ÜRETMEK BAŞKASININ SIRTINDAN GECİNMEZ ,İŞİN EN TUHAF KISMIDA OKUMAKLA BİLGİLİ OLAYI İKİSİNİ DE EŞ DEĞER KABÜL ETMEK HAAA ...BU ARADA ALKOL ALMAM ALIRSAMDA PARASINI ÖDERİM , SİZİN GİBİ HAK ETMEDĞİM HİÇBİRŞEY ALMAM BUNU ÖNCE AİLE TERBİYEM SONRADA İNANCIM GEREĞİ YAPMAM SENİN GİBİ ÇIKARLARIM İÇİN DEĞİL İNANDIĞIM İÇİN İNANIRIM , ŞİMDİ DAHA İYİ ANLADIM ÜNİVERSİTE BİTİRMİŞ ADAM OLAMAK BU DEMEKMİŞ ...:) OKUMAKLA OKUDUĞUNU ANLAMAK AYNI OLSAYDI EŞEK SEMERİNİ YAN YATIRIR SENİDE YANINA ALIRDI 0 0 CEE HAA PEE LI KOYLUYE: GERCEKTEN INANILMAZ CAHILSIN. BAK AYNA KARSISINA GEC INAN O AN KARSINDAKI SENI ANLAYACAKTIR CUNKU MAL MALDAN ANLAR 0 0 Cahil koyluye: ISMETIN TORUNU ANCAK BU YORUMU YAPAR INAN NORMAL KARSILIYORUM. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı
    14:34 Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

    Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir'e konuk olacak Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlıkları devam eden Laine, Faye, Benhur Keser ve Mithat Pala ise antrenmana katılmadı. Takım, antrenmanın ardından İstanbul'a hareket etti.

  • TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da
    14:33 TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da

    TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen çocuklar, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi gören yaşıtlarını ziyaret etti. Şenlikte çocuklar, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve hastane yetkilileriyle birlikte pasta kesti, hediyeler takdim etti. Şenliğe 29 ülkeden 500 çocuk katılıyor.

  • Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı
    14:29 Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı

    Çin'in başkenti Beijing'in gayrisafi yurtiçi hasılası (GSYİH), 2024'ün ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 artarak 1,05 trilyon yuanı (yaklaşık 148 milyar ABD doları) aştı. Kentin birincil sektörlerinin katma değeri yüzde 3,2 artarken, ikincil sektörlerinin katma değeri yüzde 7,3 artış gösterdi. Kentin üçüncül sektörlerinin katma değeri ise yüzde 5,8 arttı. Beijing, 2024 yılı için yüzde 5 civarında GSYİH büyüme hedefi belirlemiş bulunuyor.

  • Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı
    14:28 Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda Bandırma, Gömeç, Edremit, Susurluk, İvrindi ve Susurluk ilçelerinde 9 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 33,31 gram sentetik uyuşturucu, 5 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, hassas terazi, bir adet uyuşturucu hap ve payp ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı
    14:24 Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı

    Çorum'da düzenlenen Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası, Çatak Tabiat Parkı'nda başladı. Şampiyonaya 130 spor kulübünden 1250 sporcu katılıyor. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, sporcuları en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdiklerini belirtti. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu ise Çorum'un oryantiring sporu için uygun bir kent olduğunu vurgulayarak, sporcuların milli takıma seçilmesini ve uluslararası arenada ülkemizi temsil etmelerini beklediklerini söyledi. Şampiyona, yarın Mislerovacığı köyünde devam edecek ve 21 Nisan Pazar günü kent merkezindeki etabın ardından sona erecek.


Advertisement