Özkan'dan Şehzadeler'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Özkan'dan Şehzadeler'e Ziyaret

Özkan\'dan Şehzadeler\'e Ziyaret

AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Mehmet Ali Özkan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’u ve ilçe teşkilatını ziyaret etti.

20.02.2015 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Mehmet Ali Özkan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç'u ve ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Mehmet Ali Özkan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Çalışmaları boyunca birçok ilçeye ziyaret gerçekleştiren ve teşkilat üyeleriyle görüşen Özkan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve yönetimini de ziyaret etti.

6 yıl boyunca AK Parti Soma ilçe Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Ali Özkan'ın teşkilatta önemli çalışmalara imza attığını belirterek milletvekilliği yolunda teşkilat olarak kendisinin yanında olduklarını belirtti.

Özkan da yaptığı ziyaretler sırasında gösterilen teveccühün kendisini memnun ettiğini belirterek, hedeflerinin AK Parti'yi Manisa'da açık ara birinci parti yapmak ve Ankara'da daha güçlü bir şekilde Manisa'yı temsil etmek olduğunu söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özkan'dan Şehzadeler'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement