Özhaseki'ye Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Yerel

Özhaseki'ye Ziyaretçi Akını

Özhaseki\'ye Ziyaretçi Akını

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

15.04.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Çeşitli kurum, kuruluş, vakıf ve dernek yöneticilerini kabul eden Başkan Özhaseki'nin bugünkü ilk ziyaretçi grubu YURTKUR Bölge Müdürü Necmettin Altan ve Kayseri'deki diğer yurt müdürleri oldu.

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDUNUZ"

Başkan Özhaseki'yi seçimlerdeki başarısından dolayı kutlayan Bölge Müdürü Necmettin Altan, " Türkiye'ye örnek bir belediyecilik yapıyorsunuz. İnşallah hizmetleriniz bundan sonra da artarak devam edecektir. Yurtlarımıza vermiş olduğunuz katkı takdire şayandır, bunu her fırsatta söylüyoruz. Genel müdürümüz de bu katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor" dedi.

Başkan Özhaseki'yi daha sonra Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, rektör yardımcıları ve fakülte dekanları ziyaret etti. Rektör Keleştemur, Başkan Özhaseki'yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi daha sonra Melikgazi Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, Harp İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy ve şube yönetimi, Erciyes Geri Dönüşümcüler Derneği Başkanı Mustafa Özhan ve dernek yönetimi ile Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

"SAYENİZDE MARKA ŞEHİR OLDUK"

Başkan Özhaseki daha sonra Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Filiz'in de yeraldığı ziyarette Başkan Özhaseki'yi tebrik eden Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz, başka şehirlerde kendilerine gıpta ile baktıklarını ifade ederek, "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Kayserimiz için çok başarılı hizmetler vereceğinizden eminiz. Zaten şimdiye kadar yaptıklarınız gelecekte yapacaklarınızın teminatıdır. Kayseri bugün marka şehir olma yolunda ilerliyorlarsa, sizin önderliğinizde diğer belediyelerle de uyum içinde yaptığınız çalışmalar sayesindedir. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ankara'da yaptığımız toplantılar sırasında bize gıpta ile bakıyorlar. Sizin Haseki gibi bir başkanınız var diyorlar. Gerçekten gururlanıyoruz. Buna vesile olduğunuz için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Ticaret Odası yönetiminin ziyaretinin ardından Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı Ahmet Taş ve vakıf başkanları Başkan Özhaseki'yi ziyaret etti. Başkan Özhaseki'yi tebrik eden Ahmet Taş, "Allah güç kuvvet versin ve tüm enerjinizle topluma hizmet edersiniz inşallah. Allah yardımcınız olsun" dedi. Gönüllü Kültür Teşekküllerinden sonra Memur Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan ve yöneticiler, Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği (TÜMKAYDER) Genel Başkanı Fatih Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ile Eğitim, Kültür, Ahlak ve Çevre Derneği Başkanı Bünyamin Kaplan ve yönetimi Başkan Özhaseki'yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özhaseki'ye Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement