Özhaseki'ye Tebrik Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Özhaseki'ye Tebrik Ziyaretleri

Özhaseki\'ye Tebrik Ziyaretleri

30 Mart Yerel Seçimleri'nde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Başkan Mehmet Özhaseki'ye 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri başladı.

14.04.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart Yerel Seçimleri'nde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Başkan Mehmet Özhaseki'ye 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri başladı. Ziyaretler sırasında seçimler ve Kayseri ile ilgili değerlendirmeler yapan Başkan Özhaseki, Kayseri'nin birçok açıdan örnek bir şehir olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ilk olarak çeşitli bakanlık ve genel müdürlüklere bağlı bölge ve il müdürlerini kabul etti. Başkan Özhaseki'yi tebrik eden bölge ve il müdürleri yeni dönem için başarı temennisinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Türk Telekom Müdürü Muhammed Katmer tarafından Başkan Özhaseki'ye Selçuklu Kartalı motifli bir plaket hediye edildi.

Başkan Özhaseki'yi daha sonra Kayseri'de faaliyet gösteren çeşitli vakıfların başkan ve yöneticilerini ziyaret etti.

Vakıfların ardından Mimarlar Odası Başkanı Eda Velibaşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Girişimciler Grubu Başkanı Sema Karaoğlu ve yönetimini kabul eden Başkan Özhaseki ziyaretlerde Kayseri ve seçimler konusunda değerlendirmeler yaptı.

Kayseri'nin birçok açıdan Türkiye'ye örnek bir şehir olduğuna dikkat çeken Başkan Özhaseki, "Kayseri, Anadolu'nun ortasında, avantajları olmayan bir şehir olmasına rağmen gerek şehircilik, gerek sanayi ve kalkınma açısından, gerekse insanların kendi arasındaki hoşgörüsü bakımından örnek bir şehir. Seçim sürecinde de tüm şehirlerden daha iyiydi. Ne bir görüntü kirliliği ne de bir gürültü kirliliği yaşandı. Nezih bir seçim dönemi geçirdik" dedi.

Kadın Girişimciler Grubu Başkanı Sema Karaoğlu da Başkan Özhaseki'yi hem tebrik hem de teşekkür için ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Geçtiğimiz Mart ayında düzenlemiş olduğumuz etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği için de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özhaseki'ye Tebrik Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement