Özhaseki'nin Kılıçdaroğlu'na Açtığı Tazminat Davası - Son Dakika
Yerel

Özhaseki'nin Kılıçdaroğlu'na Açtığı Tazminat Davası

Özhaseki\'nin Kılıçdaroğlu\'na Açtığı Tazminat Davası

CHP İl Başkanı Ayan: "Kayseri'deki yerel mahkeme, tazminata hükmediyor, Yargıtay bozuyor.

23.11.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasına ilişkin, "Kayseri'deki yerel mahkeme, tazminata hükmediyor, Yargıtay bozuyor. Yerel mahkeme, Yargıtay'ın bozma kararına uyuyor ve Sayın Genel Başkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanına verdiği tazminatı faiziyle birlikte geri alıyoruz" dedi.

Ayan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Özhaseki'nin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davasıyla ilgili "yalan yanlış, asılsız birtakım açıklamalar yapıldığını" öne sürerek, "İktidarı elinde bulunduran güç ve ona bağlı belediyeler ile belediye başkanları, Sayın Özhaseki, benim Genel Başkanıma dava açmışsın. Bir kere benim Genel Başkanıma dava açmak senin haddin değil" diye konuştu.

"Kayseri'deki yerel mahkeme, tazminata hükmediyor, Yargıtay bozuyor. Yerel mahkeme, Yargıtay'ın bozma kararına uyuyor ve Sayın Genel Başkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanına verdiği tazminatı faiziyle birlikte geri alıyoruz" diyen Ayan, "O zaman dedik ki bu para helal, sana yaramaz, başına iş açar. Hatta dedik ki sevgili hemşehrilerimize, bu sucuğu kimin parasıyla yediğin daha belli değil. Şimdi belli ki bu sucuk, Mehmet Özhaseki'nin parasından yenilmiş" ifadelerini kullandı.

Ayan, "Allah'a şükür helal paramızı Mehmet Özhaseki'den kurtardık. Sevindirik olmadık ama helal paramızı kurtarmanın keyfini yaşıyoruz. Kendisine de teşekkür ediyoruz, sucuk alamayan, sucuk alamaz hale getirilen Kayseri halkı, sayesinde sucuk yemiş oldu" dedi.

Mustafa Ayan, "Sayın Genel Başkanımızın talimatıyla bu paranın faizini alıp, inşallah Kayseri halkına dağıtacağız. Örgütümüz, soğuk kuyu lastik ayakkabı giyen çocuklarımızı bulacak, onlara kışlık ayakkabı ve paltolarını alacak" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özhaseki'nin Kılıçdaroğlu'na Açtığı Tazminat Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement