Özhaseki Dernek ve Vakıflarla Görüştü - Son Dakika
Yerel

Özhaseki Dernek ve Vakıflarla Görüştü

Özhaseki Dernek ve Vakıflarla Görüştü

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bazı dernek ve vakıf yöneticileri ile bir süre görüştü.

18.12.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bazı dernek ve vakıf yöneticileri ile bir süre görüştü. Başkan Özhaseki'yi Lösemi-Lenfoma Hasta Yakınlarıyla Dayanışma Derneği, TED Kayseri Koleji Vakfı ve Atlas Eğitim Kurumları yöneticileri ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye günün ilk ziyaretini Lösemi-Lenfoma Hasta Yakınları Dayanışma Derneği üyeleri yaptı. Dernek Başkanı Feride Hande Gemici, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Ünal'ın da yer aldığı ziyarette dernek çalışmalarıyla ilgili Başkan Özhaseki'ye bilgi verildi. Dernek Başkanı Feride Hande Gemici dernek olarak özellikle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görmekte iken yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara yardım etmeye çalıştıklarını söyledi.

Başkan Özhaseki daha sonra TED Kayseri Koleji Vakfı yöneticileriyle bir süre görüştü. Ziyarette TED Kayseri Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Özbakır ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Prof. Dr. Özbakır yaptıkları çalışmalarla ilgili Başkan Özhaseki'ye bilgi verdi.

Başkan Özhaseki'ye günün bir diğer ziyaretini ise Atlas Eğitim Kurumları yöneticileri yaptı. Ziyarete, Atlas Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Önem, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Müdür Erdoğan Ayata iştirak etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özhaseki Dernek ve Vakıflarla Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement