Özhaseki: AK Parti Sürekli Önü Kesilmek İstenen Atlet Gibi - Son Dakika
Güncel

Özhaseki: AK Parti Sürekli Önü Kesilmek İstenen Atlet Gibi

Özhaseki: AK Parti Sürekli Önü Kesilmek İstenen Atlet Gibi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Şimdi zaman safları sıklaştırma zamanıdır.

19.09.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Şimdi zaman safları sıklaştırma zamanıdır. Huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermeyin. Ayrı durmak, bir takım şeyleri kıyasıya eleştirmek, suçlamak zamanı değil. Bunun kimseye faydası yok. AK Parti, engelli koşulardaki gibi sürekli önü kesilmek istenen bir atlet gibi. Buna rağmen hep koştuk" dedi.

MÜSİAD Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen 'Genç STK'larla Buluşma' konulu toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, çeşitli gençlik örgüt ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Mehmet Özhaseki, "Şimdi zaman safları sıklaştırma zamanıdır. Huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermeyin. Ayrı durmak, bir takım şeyleri kıyasıya eleştirmek, suçlamak zamanı değil. Bunun kimseye faydası yok. Ben size otursam binlerce ayrılık nedeni sayabilirim. Ama, birlikte rahmet, ayrılıkta azap var. Birleşik kaplar gibi STK'larla aynı yerdeyiz. Birbirimize kızma lüksümüz yok. Kimse kimseyi bu dairenin içinden atamaz. Parti öncü kuvvet, STK'lar onun açtığı yolda ilerleyen, rahat çalışan kuruluşlardır. Bizim bu coğrafyadan başka gidecek yerimiz yok" dedi.

SANDIĞA TEHDİT

Özhaseki 7 Haziran seçimlerinde niye yüzde 41 oy aldıklarını tartıştıklarını ve özeleştiri yaptıklarını söyledi. Koalisyon görüşmeleri sırasında da muhalefet partilerinin anlaşmaya yanaşmadığını iddia etti. Doğu'da eli silahlı insanların bölgede yaşayanları tehdit ettiğini de belirten Özhaseki, "Eli silahlı adamlardan korkar mısınız, korkmaz mısınız? Vallahi, Malkaçoğlu, Battal Gazi filmi çevirmiyoruz. Artistlik yapılacak halimiz de yok. Herkes ister istemez korkar, arkadaşlar. Adı barış ve demokrasi olan parti sandıktan tehditle, şantajla takır takır yüzde yüzler oylar çıkarttı" dedi.

AK PARTİ ENGELLİ KOŞAN ATLET GİBİ

Mehmet Özhaseki, Ak Parti'nin Türkiye'de ekonomik sağlık ve ulaşım alanında hizmetlerini överek, "Bu hükümetin en önemli kazanımlarından biri de vesayet rejimini kaldırmak oldu. Herkesin bildiği fakat söyleyemediği cısss dediği vesayet rejimini toprağa gömdük. Bu işler cesaret isterdi. Doğruya doğru, eğriye eğri dedik. Çok İslam ülkesi İsrail'e bir şey diyemezken, bizim liderimiz 1 dakika dur dedi. Irak'a, Suriye'ye, yardıma muhtaç İslam ülkelerine biz koştuk. Onlarla biz dertlendik. AK Parti, engelli koşulardaki gibi sürekli önü kesilmek istenen bir atlet gibi. Buna rağmen hep koştuk. Yatırımlar yaptık. IMF'ye borcumuz bitince Gezi olayları ortaya çıktı" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özhaseki: AK Parti Sürekli Önü Kesilmek İstenen Atlet Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement