Abdullah Gül İçin Kayseri'de Devlet Mezarlığı Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül İçin Kayseri'de Devlet Mezarlığı Yapılacak

Abdullah Gül İçin Kayseri\'de Devlet Mezarlığı Yapılacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Abdullah Gül'ün ölümü halinde Kayseri'ye gömülmek istediğini, bu nedenle devlet mezarlığı hazırlanacağını söyledi.

25.09.2014 13:03  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ölümü halinde Kayseri'ye gömülmek istediğini, bu nedenle kendisi için şehir mezarlığının girişinde devlet mezarlığı hazırlanacağını söyledi.

"GÜL, KAYSERİ'YE GÖMÜLMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Bu konuyu Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçireceklerini anlatan Başkan Mehmet Özhaseki şunları söyledi: "Onbirinci Cumhurbaşkanımız, Kayseri'ye son gelişlerinde mezarının Kayseri'de olması konusunda bize, Allah gecinden versin vasiyet gibi sözler sarf etti. Sayın Gül, baba ocağı Kayseri'yi çok sevdiğini ve o nedenle mezarının burada olmasını istediğini söyledi. Onun bu sözleri üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi'nden karar alıp, Şehir Mezarlığı'nın girişindeki taziye evinin hemen arkasındaki yeşil alanda devlet mezarlığı oluşturacağız."

"HER SIKINTIMIZDA ONUN KAPISINI ÇALDIK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı döneminde Kayseri'yle çok ilgilendiğini belirten Özhaseki, "Her sıkıntımızda onun kapısını çaldık" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Gül İçin Kayseri'de Devlet Mezarlığı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • celal: Allah gecinden versin . Uzun ömürler dilerim. . . 27 2 Yanıtla
  • meltem: helvalarıda benden bol sekerlı kayserı ve ızmır meydan camılerınde dagıttıracam 9 11 Yanıtla
  • UKKUS;: O yapılacak yerin olabildiğince BOŞ kalmasını Allah'tan dilerim. . . 9 0 Yanıtla
  • Hop dedik: Ya arkadaş dost musun düşman mı?. Adam daha düne kadar Cumhurbaşkanımızdı. Sen bugün gömmeye kalkıyon. Kayserili kafası desem Kayserili vatandaşlarım kızacak. Daha sırada Demirel dururken kimi gömüyon. O kadar mı gözden çıkardın bu insanı. Daha dur bakalım ondaki efendilik sakinlik bu memlekette daha çok işe yarar. Hatta seni bile gömecek kadar yaşar. 7 2 Yanıtla
  • Felix: Buyuk bir noterlik yapip basina gecirin 7 1 Yanıtla
  • DOĞRUCU DAVUDİ: AKP ZATEN MEZARINI KAZMAYA BAŞLADI 2 3 Yanıtla
  • cemşüt: sahi aklıma geldi ya mezarlıklarda neden kadın erkek beraber ? erkek mezarının yanında kadın mezarı var bilen varmı ? (ciddi) 0 1 Yanıtla
  • erkan: ölüme giden yol 0 0 Yanıtla

Advertisement