Özel Sporcular Düzce'de - Son Dakika
Yerel

Özel Sporcular Düzce'de

Özel Sporcular Düzce\'de

Türkiye Özel Sporcular Masatenisi Şampiyonası açılış yürüyüşü Düzce Büyük Cami önünden Anıt Meydana kadar gerçekleştirildi.

16.06.2014 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Özel Sporcular Masatenisi Şampiyonası açılış yürüyüşü Düzce Büyük Cami önünden Anıt Meydana kadar gerçekleştirildi. Yürüyüşe Düzce Protokolü ve özel sporcular katıldı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası 16-18 Haziran 2014 tarihleri arasında Düzce'de Pelemir Otel'de gerçekleştirilecek. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasına 34 ilden 64 spor kulübü katılıyor. Açılış yürüyüşüne Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve çok sayıda il müdürü katıldı.

Anıt Meydanda açılış konuşmasını yapan Düzce Vali Yardımcısı Salih Karabulut, özel sporcuları Düzce'de ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirterek, " Onların azmi ve bu başarısı bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sizleri burada gördüğümüz ve başarılarınıza tanıklık edeceğimiz için çok mutluyum" ifadelerinde bulundu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ise 10 yıl içinde özel çocukların altın çağını yaşadığını ifade ederek, " Düzce'ye dünya şampiyonu sporcumuz geldi. Umarım Düzce'de güzel bir müsabaka ortamı yaşarız" dedi.

Özel sporcular Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin Kafkas dansı ile eğlendikten sonra Gölyaka Milli Parkına piknik yapmaya gitti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Sporcular Düzce'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement