Sancaktepe Kaymakamlığı'na Ses Bombası ve Havai Fişekle Saldırı - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe Kaymakamlığı'na Ses Bombası ve Havai Fişekle Saldırı

Sancaktepe Kaymakamlığı\'na Ses Bombası ve Havai Fişekle Saldırı

İstanbul Sancaktepe'de yüzleri maskeli 5 kişi, kaymakamlık binasına ses bombası ve havai fişekler attı.

29.07.2014 08:00  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe'de yüzleri maskeli 5 kişi kaymakamlık binasına ses bombası ve havai fişekler attılar. Eylemciler daha sonra kaymakamlık önünde bekleyen sivil polis otosuna molotof atıp kaçtı.

MOLOTOF ATTILAR

Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli 5 kişi saat 04:30 sıralarında Sancaktepe Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan kaymakamlık binası gelip ses ombası ve havai fişek attı. Eylemci grup ayrıca kaymakamlık önünde park halinde bulunan sivil polis otosuna da molotof kokteyli atarak yakmak istedi.

TAKVİYE EKİP İSTENDİ

Olay anında kaymakamlık binasında nöbet tutan polis memurları saldırganların eşkallerini polis telsinden geçerek olay yerine takviye polis ekipleri istedi. Eylemci grubun olay yerinden kaçması üzerine de yangın söndürücü tüplerini alarak yana polis otosuna müdahale ettiler. Yapılan incelemede olay yerinde havai fişek kapsülleri ve molotof kokteyli şişesi bulundu. Polis otosunda maddi hasar meydana gelirken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sancaktepe Kaymakamlığı'na Ses Bombası ve Havai Fişekle Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anıysa kameraya yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye karşı çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz
    18:31 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz

    İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekilli Kürşad Zorlu, Bilecik'in önemli sorunları olduğunu söyleyerek, belediye yönetiminde huzur ve kardeşliği sağlayacaklarını belirtti.

  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.


Advertisement