Özel İstikbal Ortaokulu'ndan Sanat Gecesi - Son Dakika
Yerel

Özel İstikbal Ortaokulu'ndan Sanat Gecesi

Özel İstikbal Ortaokulu\'ndan Sanat Gecesi

Kayseri Özel İstikbal Ortaokulu, “Sanat hayata farklı bakabilmektir” sloganıyla gerçekleştirdiği sanat gecesinde velilere ve davetlilere muhteşem anlar yaşattı.

24.05.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Özel İstikbal Ortaokulu, "Sanat hayata farklı bakabilmektir" sloganıyla gerçekleştirdiği sanat gecesinde velilere ve davetlilere muhteşem anlar yaşattı. Okul öğrencilerinin sosyal kulüp faaliyetleri çerçevesinde yıl boyunca yaptıkları çalışmalar ve sanatsal etkinlikler bu yıl ikincisi gerçekleştirilen sanat gecesinde sergilendi.

Yaklaşık 700 davetlinin katıldığı programda, drama etkinliklerinden şiir dinletisine; Kafkas halk dansları gösterisinden keman, ney, gitar, bağlama ve org dinletisine kadar birçok etkinlik yer aldı.

İstikbal Ortaokulu sanat gecesinin açış konuşmasını Okul Müdürü Şuayip Karataş yaptı. Karataş; "Öğrencilerin temel sanat eğitimi alarak estetik duygularını geliştirmek, becerileri doğrultusunda sanatsal gelişimlerine rehberlik etmek ve katkıda bulunmak amacıyla bu geceyi düzenledik. Öğrencilerimizin sanatın her dalında başarı ile anılmasını ve yeteneği olduğu alanda profesyonel ya da amatör başarılara imza atmasını amaçlayan okulumuz, bu tür sanat geceleriyle amacını gerçekleştirmiş oluyor." dedi.

Okul müdürünün konuşmasının ardından Keman dinletisiyle devam eden etkinlikte eğitim sürecini anlatan ve değişik mekanlarda çekimi gerçekleştirilen "uzun ince bir yoldayım" adlı klip de büyük alkış aldı. 7.sınıf öğrencilerinin sergilediği gelin kaynana skecinin ardından müzik öğretmeni Emrah Özdemir öğrencileriyle birlikte sahne aldı. Program bütün salonun da katılımıyla söylenen "Yeni Bir Dünya' şarkısıyla son buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel İstikbal Ortaokulu'ndan Sanat Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement