Özel Hüseyin Aslan Anaokulu, 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı - Son Dakika
Yerel

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu, 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu, 23 Nisan\'ı Coşkuyla Kutladı

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. yıl dönümünü özel bir törenle kutladı.

23.04.2014 10:30  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. Yıldönümünü özel bir törenle kutladı. Minik Aslanlar, düşman işgalini ve işgalden kurtuluşu içeren dramadaki performansları ile hem velilerin hem de konuklarında hayranlık uyandırdı.

Tören Okul Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın konuşmasıyla başladı. 23 Nisan 1920 tarihinin hem ulusal egemenliğimizin ilanını hem de egemenliğin millete verilişini ifade ettiğini vurgulayan Aslan, "Çocuklar bir toplumun geleceğidir. Bizlere düşen görev geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmektir. Çocuklarımız ülkemizin geleceği, milletimizin umududur. Çocuklarımızın başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmasını istiyoruz. Nitelikli bir eğitim almaları ve kendilerini geliştirmeleri için hep birlikte tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

DUYGULANDIRDILAR

Aslan'ın konuşması sonrasında gerçekleşen gösterilerle hünerlerini ortaya koyan 3-4-5 ve 6 yaş grubundaki minik Aslanlar, dans gösterileri, halk oyunları, şiir okumaları ve çeşitli oyunlarla hem anne, babalarına hem de öğretmenlerine duygusal anlar yaşattı. Minik Aslanlar, özellikle düşman işgalini ve bu işgalden kurtuluşu içeren dramadaki performansları ile de göz doldurdu. Tören 10. Yıl Marşı ile son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Hüseyin Aslan Anaokulu, 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement