Özel Harekâtçıların Silvan'daki PKK Operasyonu Kamerada! - Son Dakika
Güncel

Özel Harekâtçıların Silvan'daki PKK Operasyonu Kamerada!

Silvan'da PKK yandaşlarına yönelik operasyonlar devam ederken, müstakil bir evin çatısına çıkan özel harekât polisleri, burada asılı bulanan PKK flamasını aşağı attı.

03.10.2015 13:31  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK'ya bir büyük darbe daha vuruldu. Sokağa çıkma yasağının sürdüğü ilçede dün gerçekleştirilen hava destekli operasyonlarda tam 18 terörist ölü ele geçirildi. Telsizden güvenlik güçlerine hitap eden bir rütbeli, "Allah için vurun, peygamber için vurun, şehitlerimiz için vurun kanı yerde kalmasın." diye seslendi.

4 MAHALLE ABLUKA ALTINA ALINDI

Terör örgütü PKK'nın eylemleri, kazılan hendekler ve kurulan barikatlar nedeniyle dün sabah saatlerinde 3. kez sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan'da yasak sürüyor. İlçeye, önceki gece sevk edilen ve yasakla birlikte 21 zırhlı araç ve 2 panzerle harekete geçen 180 özel harekât polisi ve 5 komando timi, Feridun, Mescit, Konak ve Tekel mahallelerini abluka altına aldı.

PKK FLAMASINI SÖKÜP ATTILAR

Giriş ve çıkışlarına askeri tankların, yüksek binalarına ise keskin nişancıların yerleştirildiği ilçedeki operasyonlara, Diyarbakır'dan kalkan helikopterler de destek verdi. Operasyonlarda, terör örgütüne büyük darbe indiren güvenlik güçleri, 18 teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyon sırasında, müstakil bir evin çatısına çıkan özel harekât polisleri, burada asılı bulanan PKK flamasını aşağı attı.

Özel Harekâtçıların Silvan\'daki PKK Operasyonu Kamerada!

Son Dakika Güncel Özel Harekâtçıların Silvan'daki PKK Operasyonu Kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (121)

  • Bismilli: Geçenlerde bismildede bu uygulama yapıldı ardından çatışma yaşandı 1 sivil hayatını kaybetti hainlerin polise roket atmak isterken hedefi eve isabet etmesiyle kaynakli ydg-h liler barikat kurdukları mahallerde halka baskıyla kapılarını açık tutmalarını hane halkından varsa gençlerini onlara destek olmaları için uyarmış istedikleri olmayınca çatışma bölgesinden kaçmadan tehtitler küfürler ederek uzaklaşmış şimdi burda bir ayrıntı var sözüm kurt le PKK yi bir tutan cahillere kurt halkı destek vermiş olsaydı güvenlik güçlerinin o çatışma bolgesinde kayıp vermemesi imkansizdi anliyacaginiz bizde bu durumdan rahatsisiz vatanın bir olduğuna bayrağın tek olduğuna vatanın hainlerce bolunemiyecegine allaha iman ettiğim gibi inanıyorum her kurt pkk li degildir nasil ki her pkk li kurt olmadığı gibi içlerinde ermenilerinde olduğunu biliyoruz 211 6 Yanıtla VatanımTürkiyem: Kesinlikle düşüncene katılıyorum kardeşim,,, kürt türk kardeştir ve her kürt PKK lı değildir ,,, hatta Türk olanlardan da PKK lı olanlar var oyuna gelmeyelim 201 3 dadaş: Bizzat operasyonda yer almış gibi sende iyi sallisen kekê 1 52 Halk: Ufak at civcivler de yesin yavrucum, Eşekçi seni... 2 16 Bismilli: Doğrular söylenince yalanlayin siz inkar sizin kisiliginizde var operasyonda yer almamaza gerek yok şimdilik allah polisimize sizin gibileri yok etme gücünü vermiş zamanı gelince pkk yandaslari tek tek yok olacak bak bunu unutma adres bismil ölümleri yakindir hainlerin ydg-h gurubuda zaten etek giymeye alışık artık eve kapanir yaw sonunuz geldide sonu acı oldugundan sanirim kabullenmiyorsunuz dadaaaaas :) 7 0 silvan: bismilli kardesim yazdiklarin silvandada aynidir biz pkk tarafi degiliz bunlarin zulumlerinden biktik 7 0 Vatan.....hainlerine az....: BİSMİLLİ kardeşim ağzına saglık çok güzel yazmışsın. 3 0
  • erc: pkk sizin azrailiniz olmaya devam edecek 9 142 Yanıtla kafkas: Turkde azrailini parcalamaya devam edecek .. 44 3
  • Türkiyem: Allahım sizin gibi rütbelileri Türkiyemin başından eksik etmesin.Vatanına milletine hainlik eden herkes ölsün. 134 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement