Çocuklarına Yemek Verilmeyen Anne ve Baba Okulda İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Çocuklarına Yemek Verilmeyen Anne ve Baba Okulda İntihara Kalkıştı

Çocuklarına Yemek Verilmeyen Anne ve Baba Okulda İntihara Kalkıştı

Kayseri'deki lisede çocuklarına ücretsiz yemek verilmediğini öne süren anne ve baba, ellerindeki bıçakla okulun bahçesinde intihar girişiminde bulundu.

09.10.2015 11:39  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de kan donduran bir intihar girişimi yaşandı. Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki bir idarecinin, ücretsiz yemek yemek isteyen çocuklarına 'Yemeği hak ettin mi?' dediğini öne süren anne ve baba, ellerindeki bıçakla okulun bahçesinde intihar girişiminde bulundu.

"YEMEĞİ HAK ETTİN Mİ"

İddiaya göre, Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören G.M., dün okulun yemekhanesinde fotokopi çektirdikten sonra okulun idarecilerinden olan C.B.'den yemekhanede ücretsiz yemek yemek istediği, ancak C.B.'nin 'Yemeği hak ettin mi?' cevabını verdiği öğrenildi.

Aldığı cevap sonrasında ağlayan G.B.'nin, eve giderek durumu annesi Z.M. ve babası D.M.'ye anlattığı, anne ve babanın bu sabah eğitim yöneticisi C.B. ile görüşmek üzere okula geldiği bildirildi.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDULAR

İdareci C.B.'nin, görüşme taleplerine olumsuz yanıt verdiğini ileri süren anne Z.M. ve baba D.M., yanlarında getirdikleri ekmek bıçağını karınlarına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Okul yönetiminin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi.

ANNE BIÇAĞI KARNINA DAYADI

İntihar girişimine fazla dayanamayan baba D.M. ambulansta tedavi edilirken, ekmek bıçağını karnına dayayan anne Z.M.'yi polis ekipleri ikna etmeye çalıştı. Ailenin sıkıntılarının giderileceğini söyleyen polis ekipleri, yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonrasında anne Z.M.'nin elindeki ekmek bıçağını aldı.

"HER ZAMAN ZENGİNLER HAKLI DEĞİL Mİ?"

Rahatsızlanan baba D.M. ise ambulansta yapılan tedavisinin ardından okul yönetimine 'Her zaman zenginler güçlü ve haklı değil mi?' diye tepki göstererek okulun bahçesinden çıktı ve cebindeki bıçakla intihar girişimine devam etti.

Polis ekiplerinin yeniden ikna ettiği anne ve baba okulun içine alınarak sakinleştirildi. Yetkililer, olayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuklarına Yemek Verilmeyen Anne ve Baba Okulda İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • dikici: ulan kayserili ler size mustaaak beter olun daha bü iyi gunleriniz yobaz memleket. 8 3 Yanıtla
  • Erka joe: Kayserile sormuşlar 2x2 kaç eder diye oda demişki alıyoğ mu satıyoğmu ?? 10 1 Yanıtla
  • mardinli: o yemek hanede hiç hakkı yokken öğretmenler rahatlıkla yiyor ama bir çocuğa çok görüyorlar yazıklar olsun böyle sosyal devlete 9 1 Yanıtla
  • tayfun: ALLAH deyin tayyibe tapmayın ALLAH tan isteyin 9 1 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: AL SANA BITANE YENI TURKIYE OLAYI 9 0 Yanıtla
  • HAKETTİN Mİ: BU NASİL BİR KELİME YA BU NASİL BİR AYMAZLIK BU YÖNETİCİNİN İŞİNE SON VERİLMESİ HAK OLMUŞ YANİ ...SÖYLE BAKALIM HAK ETMESİ İÇİN NE YAPMASI LAZIMDI SANA YALAKALIK MI YAPMASI LAZIMDI YOKSA RÜŞVET Mİ VERMESİ LAZIMDI...ZATEN TÜRKİYE BURASI ARKADAŞ BİR TAS YEMEK VERDİLER Mİ AMAN HA NE YAPİYONUZ ALİŞTİRMAYIN YOKSA SÜREKLİ İSTERLER GİBİ KENDİNİ BİLMEZLİKLERİN YAŞANDİĞİ BİR ÜLKE İŞTE...YAZIK ÇOK YAZIK PSİKOLOJİSİ BOZUK BİR TOPLUMA DÖNÜŞMÜŞ MAALESEF KİM KİME DUM DUMA.... 6 0 Yanıtla
  • murat: aynen öyle sayın veli. herzaman zenginler güçlü maalesef bu durum böyle. ben 1995 görele ticaret meslek lisesi mezunuyum ve o zamanlar okulda yemek veriliyor. ama her ögrenciye verilmiyor. torpilli ve fakir ögrenciler için veriliyor. düşünebiliyormusunuz, ögle yemegi saati ögrencilerin belli bir kısmı okulda yemek yiyor belli bir kısmı yiyemiyor. ama mecliste herkes trilyonluk vekiller eniyi yemekleri yiyorlar. benim ülkemin adaleti bu şekilde maalesef. 6 0 Yanıtla
  • mete: ne kadar zayıf insanlar. bu adam kaç kilo gelir ya da kadın. gıda alamayan insanın şakakları çıkar. adamın yüz yapısına bakın. biride demiş ki ülke de fakir mi kaldı. kafanı donundan çıkarda etrafa bak demek lazım ona da... yazık bu ülkeye yazık. 5 0 Yanıtla
  • ali yalaz: kimse demesin islam ülkesi ve müsülmanlar tarafından yönetilip idare ediyiyoruz diye islam diye diye ....iman hak hukuk adalet başka ülkelerde ,.akın islama ve islam kurallarını a uyan ülkelere almanya vsvsvsv ülkeler vatandaşlarına nasıl bakıyor islamım diyen türkiyye bakın aradaki farkları dağlar kadar 5 0 Yanıtla
  • gurbetçi : türkiyenin örnek ailesi :)))) 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement