Öğretmen, Okumakta Zorlanan 7 Yaşındaki Öğrencisini Dövdü - Son Dakika
Güncel

Öğretmen, Okumakta Zorlanan 7 Yaşındaki Öğrencisini Dövdü

Öğretmen, Okumakta Zorlanan 7 Yaşındaki Öğrencisini Dövdü

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ,ilkokul 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki M.C.B., "Tan" kelimesini okuyamadı gerekçesiyle öğretmeni tarafından dövüldü.

24.11.2015 11:21  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Atatürk İlkokulu 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki M.C.B.'nin, sınıfta "Tan" kelimesini okuyamadı diye sınıf öğretmeni tarafından dövüldüğü öne sürüldü.

OKUMAKTA ZORLANINCA TOKATLADI

Edinilen bilgiye göre, olay, küçük çocuğun okuldan geldikten sonra annesinin yüzünde ve boynunda morluklar görmesiyle ortaya çıktı. Atatürk İlkokulu 1. sınıf öğrencisi M.C.B. iddiaya göre, sınıfta ders işlerken sınıf öğretmeni A.Ç., küçük çocuktan 'Tan' kelimesini okumasını istedi. Tan kelimesini okumakta güçlük çeken öğrenciyi sınıf öğretmeni tokatlamaya başladı.

MORLUKLARI ANNESİ FARK ETTİ

Okuldan sonra eve gelen M.C.B.'nin yüzünde ve boyun bölgesinde morluklar gören anne Ulviye Bertiz durumu sorduğunda küçük çocuk öğretmeninin dövdüğünü söyledi.

"OKUL AÇILDIKTAN 3 GÜN SONRA DÖVDÜ"

Oğlunun okul açıldıktan henüz 3 gün sonra sınıf öğretmeni tarafından dövüldüğünü iddia eden anne Ulviye Bertiz, daha sonra çocuğunun tekrar öğretmen dayağına maruz kaldığını ve okula giderek öğretmeni uyardıklarını belirtti.

"ÖĞRETMEN 'ALLAH'IN HAKKI ÜÇTÜR' DEDİ"

Bertiz, "Daha önce 2 defa daha dövmüştü. Benim oğlum aynı zamanda astım hastası. Öğretmeni okula giderek çocuğumu dövmemesi konusunda uyardım. Ancak bu 3. dayak oldu. Kendisini telefon ile aradım telefonumu açmadı. Daha sonra öğretmen beni tekrar aradı. Kendisine neden oğlumu dövdüğünü sorunca 'Allah'ın hakkı üçtür bir daha dövmem söz' diye bana cevap verdi. Yüzü boynu kızarıncaya kadar çocuk dövülür mü hocam dediğimde ise bana 'demek ki teni yumuşak iz çıkıyor beni sakın şikayet etmeyin yeminle bir daha dövmeyeceğim' dedi. Öğretmenin dediğine göre şeker hastasıymış ve aniden sinirlenebiliyormuş. O halde mesleği bıraksın. Ben çocuğumu dövdüğü için öğretmenden şikayetçi olacağım" şeklinde konuştu.

HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILACAK

Okulda dayak iddialarıyla ilgili olarak Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, öğretmen hakkında inceleme başlatacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğretmen, Okumakta Zorlanan 7 Yaşındaki Öğrencisini Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Redkit: Yedi yaşında çocuğu döven kişi hangi mesleği yaptığının farkında değil galiba bugününüzü kutlamak yerine hepinize lanet okuyorum 25 9 Yanıtla pala: Ben de sana lanet okuyorum kendini bilmez hadsiz... 0 1
  • ŞIRNAKLI: o benim çocuğum olsaydı o öğretmenin ağzını burnunu krana kadar döverdim sonrada derdim yüzün kalitesiz yumuruklarıma dayanamadı 18 10 Yanıtla
  • Mesut Koktay: Çocuklar kavga etmiş olabilirler.neden bilmeden öğretmene iftira atılıyor. 7 17 Yanıtla
  • berrak61: Bende şeker hastasıyım.. benim çocuğuma el kaldıracak olanın ağzını burnunu yırtarım. bunlar kendini ne sanıyorlar? 15 9 Yanıtla
  • ÖĞRETMENLERİ GÜNÜNDE KARALAMAYIN: KASITLI HABER. 7 16 Yanıtla
  • öğretmenleri sevmem: Bende çok dayak yedim öğretmeninden hala aklıma geldikçe küfür ederim benim cocuguma öğretmeni tokat arsında dünyanın kaç bucak olduğu gösterelim dayakla çocuk adam oluyorsa öğretmende adam olur dayakla 10 12 Yanıtla pala: Adamina denk gelirsen seni yamultur ve iyi yapar... 0 0
  • Sedat: Bir bana getirin bu "öğretmeni" birşey deniyeceğim 13 9 Yanıtla pala: Sen de tokat mi istiyorsun... 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bozdoğan'da Okul Servislerine Rehberlik ve Denetim Faaliyeti
    10:14 Bozdoğan'da Okul Servislerine Rehberlik ve Denetim Faaliyeti

    Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle, öğrencilerin okullarına ve evlerine daha güvenli bir şekilde ulaşabilmeleri için okul servislerine yönelik rehberlik ve denetim faaliyeti düzenlendi. Denetimlerde araçların teknik yeterliliği, sürücülerin ehliyet ve belgelendirme durumları ile taşıma kapasiteleri üzerinde duruldu. Ayrıca, servis sürücülerine trafik kuralları ve güvenli sürüş teknikleri konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını ustalar yapıyor
    10:14 Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını ustalar yapıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımı ustalar tarafından yapılmaktadır. Bu sayede ekipmanların kullanım ömrü uzatılırken, maliyetler en aza indirilmektedir. Ayrıca, atölyede yapılan geri dönüşüm çalışmalarıyla yeni ekipman ya da parça için harcanacak para da tasarruf edilmektedir.

  • Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti
    10:14 Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trafik Kontrol Merkezi'nde gerçekleştirilen Akıllı Trafik Yönetimi sayesinde şehir trafiğinin canlı olarak denetlendiğini ve olumsuzluklara anında müdahale edildiğini belirtti.

  • Kırıkkale'de yapılan operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı
    10:13 Kırıkkale'de yapılan operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı

    Kırıkkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 13,78 gram sentetik uyuşturucu ve 125 sentetik hap ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi
    10:11 Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi

    Denizli'nin Kale ilçesinde su yolu kazısı sırasında meydana gelen göçük sonucu bir işçi hayatını kaybetti. İşçinin ölümünden kısa bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar, hayvanların ve insanların hayır duası için çalıştıklarını gösterdi.

  • Kırşehir'deki Savcılı Plajı'nda Sürat Teknelerinin Şovu Havadan Görüntülendi
    10:11 Kırşehir'deki Savcılı Plajı'nda Sürat Teknelerinin Şovu Havadan Görüntülendi

    Kırşehir'in Kaman ilçesinde bulunan Savcılı Plajı'nda sürat teknelerinin şovu dron ile kaydedildi. Plaj, sahili, yeşil alanı ve su sporlarıyla dikkat çekiyor. Görüntülerin bölgeye farklı bir renk katması bekleniyor.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
    10:09 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, 5 kişinin uyuşturucu madde satın aldığı ve kullandığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda 41 adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve şüpheli şahıslar gözaltına alındı.


Advertisement