Kuşlara Yem Atmak İsteyen AK Parti İlçe Başkanı Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

Kuşlara Yem Atmak İsteyen AK Parti İlçe Başkanı Hastanelik Oldu

Kuşlara Yem Atmak İsteyen AK Parti İlçe Başkanı Hastanelik Oldu

AK Parti Kadirli İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli, banyo penceresine yuva yapan kuşlara ekmek kırıntısı bırakmak isterken ayağının kayıp düşmesi sonucu hastanelik oldu.

15.04.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadirli İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli, banyo penceresine yuva yapan kuşlara ekmek kırıntısı bırakmak isterken ayağının kayıp düşmesi sonucu hastanelik oldu. Gökçeli'nin vücudunun çeşitli yerlerinde ezilme ve kalça kemiğinde de kırık olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Gökçeli, Ak Parti Ankara Genel Merkezindeki bir programa katılmak üzere hazırlık yaptığı sırada ikamet ettiği Kadirli ilçesindeki evinin banyo penceresine yuva yapmış olan kuşlara ekmek kırıntısı bırakmak istedi. Banyo içerisinde bir anda ayağı kayan ve dengesini kaybeden Gökçeli, yere düştü. Yakınları eve ambulans çağırdı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Başkan Hüseyin Gökçeli'yi tedavisi için Kadirli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Hastanede tedavisi süren Hüseyin Gökçe'linin ilk muayenesinde hayati tehlikesi bulunmadığı ve kalça kemiğinde iki yerde kırık olduğu tespit edildi.

Olayın bir anda olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Gökçeli, "Sabah Ankara'ya gidecektik. Hazırlık yapıyordum. Kuşlar belki aç kalır dedim. Banyonun içinden pencereye uzanıp 2-3 günde bir ekmek veriyordum. Banyoda ayağım kayınca yere düştüm. Sağlık olsun" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuşlara Yem Atmak İsteyen AK Parti İlçe Başkanı Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ccbygn: Ne reklamlar çıkardı be adam gündemdesindir şimdi 0 0 Yanıtla

Advertisement