Kurban Pazarının En Küçük Patronu - Son Dakika
Güncel

Kurban Pazarının En Küçük Patronu

Kurban Pazarının En Küçük Patronu

Büyükçekmece Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi’ndeki çadırda çobanlarla birlikte satış yapan 11 yaşındaki Efe Durgun, pazarın en küçük patronu olarak vatandaşlardan ve kurban satıcılarından büyük ilgi gördü.

25.09.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi'ndeki çadırda çobanlarla birlikte satış yapan 11 yaşındaki Efe Durgun, pazarın en küçük patronu olarak vatandaşlardan ve kurban satıcılarından büyük ilgi gördü.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde vatandaşlar kurbanlarını alarak kesim işlemlerini başlarken, Büyükçekmece Belediyesi tarafından oluşturulan Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi'nde kurbanlık almaya gelen vatandaşlar, karşılarında 11 yaşındaki küçük patron Efe Durgun'u görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Küçük patron Efe kurbanlıkların başında vatandaşlarla tokalaşarak sıkı sıkıya pazarlık yapması ise renkli görüntüler oluşturdu.

"11 YAŞINDAYIM 6 İŞÇİM, 61 TANEDE KURBANLIK HAYVANIM VAR"

Giresun'dan babası ve çobanlarla birlikte getirdiği 60 kurbanın 45'ini satan küçük Efe, "Giresun'dan geldik, ben 11 yaşındayım. Bu hayvanların hepsi benim. Satışları ve pazarlıkları ben yapıyorum. Hayvanların satışıyla ilgili her şeyi ben benden sorulur. Benim burada 61 tane kurbanlık hayvanım var. Yaklaşık 12 gündür buradayım. 6 kişi benimle birlikte çalışıyor. Getirdiğimiz kurbanlıklardan elimde 15 tane kaldı. En pahalı kurbanlığı ise 11 liraya verdim" dedi.

Kurban pazarının en küçük patronuyla pazarlık yaparak kurbanlık alan İlyas Karataş, "Hayvanların fiyatını çok söyledi. Bizde gittik pazarı gezdik geldik sonra küçük patronu ikna etmeye çalıştık. Pazarlığımızı yaptık ve küçük patronla anlaşarak kurbanlığımızı küçük arkadaşımızdan aldık" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurban Pazarının En Küçük Patronu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement