Karasu Dere Islahı Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Karasu Dere Islahı Çalışmaları Başladı

Karasu Dere Islahı Çalışmaları Başladı

Bilecik’in Aşağıköy mevkiinde bulunan Karasu Gençlik ve Yaşam Adası Projesi’nin yanında yer alan Karasu Deresi’nde ıslah çalışmaları başladı.

21.09.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Aşağıköy mevkiinde bulunan Karasu Gençlik ve Yaşam Adası Projesi'nin yanında yer alan Karasu Deresi'nde ıslah çalışmaları başladı.

Konuyla alakalı açıklamada bulunan şantiye şefi Kamil Karataş, devlet desteğiyle güzel bir çalışma yapmak istediklerini, proje hakkında bilgi verdi. İlk olarak dere tabanının taşla döşenip arasına ise beton dökülerek doldurulacağını söyleyen Karataş, "Bu hem sağlamlık açısından, hem de görüntü açısından hoş bir şey olacak. İkinci aşama ise, köprünün üst tarafınında bu hale getireceğiz. Proje toplam 3 kilometre uzunluğunda ve 3 milyon 200 TL gibi bir maliyeti var. Şu an derede balıklar da var. Benim elemanlarım dün yaklaşık 30 kilo balık yakaladılar. Dere bu haldeyken bu kadar balık yaşıyor. Eğer güzelleşirse buradaki vatandaş hem piknik yapar, hem de balık avlayabilir. Projeyi yaklaşık 6 ay gibi bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karasu Dere Islahı Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement