Cinnet Getiren Koca, Önce Eşini Sonra Kendini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Cinnet Getiren Koca, Önce Eşini Sonra Kendini Öldürdü

Cinnet Getiren Koca, Önce Eşini Sonra Kendini Öldürdü

İzmir'de cinnet getiren ve tartıştığı eşini av tüfeğiyle öldüren sinirli koca, olayın ardından intihar etti.

27.03.2015 14:53  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Selçuk ilçesi Çamlık mahallesinde sabah saat 06.30 sıralarında cinnet getiren ve tartıştığı eşini av tüfeğiyle öldüren sinirli koca, olayın ardından intihar etti.

TARTIŞMA ÖLÜM GETİRDİ

İddiaya göre, bir süredir eşi Yıldız Nazlı (44) ile aralarında problem yaşayan Eşref Nazlı (53), sabah saatlerinde eşiyle 'boşanma' konusu nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine av tüfeğini alan sinirli koca, eşi Yıldız Nazlı'ya üç el ateş etti. Kanlar içerisinde yere yığılan kadın, olay yerinde can verdi. Sonra dışarıya çıkan Eşref Nazlı, tüfeği kafasına dayayarak intihar etti.

DEHŞET DOLU ANLARA ÇİFTİN OĞLU ŞAHİT OLDU

Öte yandan yaşanan dehşet dolu dakikalara Eşref Nazlı ve Yıldız Nazlı çiftinin oğulları Sabri Nazlı (28) şahit oldu. Olayı soğukkanlılıkla anlatan Sabri Nazlı, babası ve annesinin sürekli tartıştığını ifade etti.

"DIŞARI ÇIKIP BİR BAKTIM..."

Oldukça üzgün olduğu gözlemlenen Sabri Nazlı, şöyle konuştu:

"Babamın sinirli bir yapısı vardı. Annem de inatçı biriydi. Bir süredir anne ve babam anlaşamıyorlardı. Annem işe başladıktan sonra evdeki sorumluğunu yapmıyordu. Yani biz çiftçilik yapan bir aileyiz. Akşam eve geldiğimizde yemek hazır olmuyordu ve bu sebepten dolayı sürekli tartışma yaşanıyordu. Olayın yaşandığı sabah saat 06: 30 sularında babam ve annem yine tartışmaya başladı. Annem babama boşanmak istediğini söyledi, babam da 'tamam boşanalım' dedi. Bu kez annem 'boşanırsak bu evi başınıza yıkarım' şeklinde bir söz söyledi. Babam da bu söze karşılık daha çok sinirlendi ve eline tüfeği alarak annemi öldüreceğini söyledi. Ben önce korkutmak amacıyla böyle bir şey yaptığını zannettim. Ayırmaya çalıştım; ama ardı ardına üç el ateş etti. Ne olduğunu anlamadım, annemi tutarken babam aradan kaçarak dışarıya çıktı. Ben bu sırada annemin yanındaydım. Sonra bir el daha ateş sesi duydum. Dışarı çıkıp baktığımda babam kafasından kendini vurmuştu."

POLİS İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı bir inceleme yaptı. Eşref ve Yıldız Nazlı çiftinin cesetleri İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinnet Getiren Koca, Önce Eşini Sonra Kendini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ŞEMO: ORADAN BİR KÜRT GEÇSEYDİ BU FELAKETİ ÖNLERDİ. BÜLE FELEKATLER YAŞAMAK İSTEMİYORSANIZ. KOMŞUNUZ KÜRT OLSUN. GEREKİRSE YER VERİN. 5 28 Yanıtla
  • Vatandaş: Bu olaylar arttımı?Hep geçim sıkıntısıdır emin olun. 5 5 Yanıtla
  • mtn: Islam ahlaki eksik 5 4 Yanıtla
  • ADANALI: adana da mı ? 4 4 Yanıtla
  • Diyorum ki !!!!: BaZı Yorum yapanlar insanmı yoksa insan kılığına bürünmüş hayvanım anlayamadım 0 0 Yanıtla

Advertisement