Gaziler Derneği Başkanı'ndan "Şemsiye" Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Gaziler Derneği Başkanı'ndan "Şemsiye" Tepkisi

Gazi Ramazan Çakal, Zonguldak'ta vali, garnizon komutanı ve belediye başkanına şemsiye tutulduğu, kendisine şemsiye tutulmadığı haberlerine tepki gösterdi.

20.09.2014 00:08  Güncelleme: 00:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, Zonguldak'ta Gaziler Günü'nde vali, garnizon komutanı ve belediye başkanına şemsiye tutulduğu ve kendisinin de yağmurda ıslandığı yönündeki haberleri yalanladı.

BANA ŞEMSİYE TUTULDU

Gaziler Günü dolayısıyla Valilik önünde tören düzenlenmişti. Törende, Vali Ali Kaban, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Garnizon Komutanı Birol Şimşek'in yanında yer alan Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, yağmurda kendisine şemsiye tutulmadığı yönündeki haberlerin kendisini üzdüğünü söyledi. İHA'ya açıklamada bulunan Çakal, kamuoyunda yer alan haberlerin farklı yansıtıldığını ifade eden Çakal, "Bana şemsiye tutuldu. Devlet erkanı da her zaman bizim yanımızda olduğu için, belediye başkanımız, garnizon komutanımız hep beraber bir yerdeydik. Bu haberi ben Gaziler Derneği Dinar Şubesi'nden arkadaşlar aradı oradan duydum. Ben bu habere karşı, valimizin adına tepki gösteriyorum. Ama bu iyi günde, kötü günde, gazilerin bu anlamlı gününde belediye başkanımız, valimiz, garnizon komutanımız, alay komutanımız, diğer mülki erkan bizim yanımızda oldular. Ama bu konuda ben bu habere karşı tepkimi gösteriyorum. Dinar'dan temsilcilikten beni aradılar. Haberi söylediler. Gaziler Günü'nde böyle bir olay yaşadık. Bir daha böyle şeylerin yaşanmasını istemiyoruz. Vali yardımcımız bize şemsiye tuttu. Bu habere gerçekten üzüldüm" dedi.

Gaziler Derneği Başkanı\'ndan "Şemsiye" Tepkisi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziler Derneği Başkanı'ndan 'Şemsiye' Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • şehit yakını: şehit yakını olarak soruyorum. . . şehit yakınları ve gazi dernekleri sayın başkanları törenlere katılmaktan başka şehit yakınları ve gazilere ne gibi faydalarınız oluyor çok merak ediyorum. . hangi gazinin hangi şehit ailesinin sorunları ile ilgileniyorsunuz. . . . . . . . . . rant rant rantttt 33 5 Yanıtla
  • 1461: BEN SİZE BELEDİYE BAŞKANI VALİ KOMUTAN OLAMASSIN DEMEDİM ADAM OLAMASSIN IZ DEDİM 16 0 Yanıtla
  • samsunlu: SAYIN GAZİ RESİM MONTAJ DE BARİ BİZMİ YANLIŞ GÖRÜYORUZ YOKSA SENİN KAFANDA BİZİM GÖREMEDİĞİMİZ ŞEMSİYEMİ VAR 11 0 Yanıtla
  • oksijen: Böyle sünepe tipleri böyle değerli kurumlara başkan yapmıyacaksın, , gözümüzün gördüğünü inkar ettirecek bize, gerçi, tehditte almış olabilir eger tutulmadı dersen çoluk çocuğun işten atılır gibi tehditleri bazı eski dyp ve Anap lı şimdilerin hızlı Akparti li yalaka kan emicileri bolca yapıyor. 6 3 Yanıtla harun yiğit: Şemsiyeden bile hükümete eleştiri çıkartabiliyorsunuz ya bravo size. Aslında o şemsiyeyi alıp size . . . . . tutmak lazım. 0 0
  • REMZİ YILDIZ: Sayın başkan neden böyle bir açıklamada bulunduğunu herkes az çok anlamış bulunmakta lakin sana bir ata sözüyle cevap verip olayı kapatmak istiyorum 'Görünen Köy Kılavuz İstemez' bizde ordaydık sana sadece konusmanı yaparken not kağıdın ıslanıyor dıye şemsiye tutuldu. Bu durum senı rahatsız etmıyor da göz yumuyorsan bizede susup seni tebrık etmek duser devam et :) 8 0 Yanıtla
  • m m: yalaka seniiiiiiii 4 1 Yanıtla
  • yavuz öztürk: 4 dkkalık görüntüde kimsenin ona şemsiye tuttuğu görülmüyo . en sonda kürsüye çıktığında sadece şemsiye tutulmuş 3 0 Yanıtla
  • hakan: yaradanın rahmeti hak edenin üzerine yağmış . . . 2 0 Yanıtla
  • Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı
    14:34 Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

    Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir'e konuk olacak Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlıkları devam eden Laine, Faye, Benhur Keser ve Mithat Pala ise antrenmana katılmadı. Takım, antrenmanın ardından İstanbul'a hareket etti.

  • TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da
    14:33 TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da

    TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen çocuklar, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi gören yaşıtlarını ziyaret etti. Şenlikte çocuklar, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve hastane yetkilileriyle birlikte pasta kesti, hediyeler takdim etti. Şenliğe 29 ülkeden 500 çocuk katılıyor.

  • Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı
    14:29 Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı

    Çin'in başkenti Beijing'in gayrisafi yurtiçi hasılası (GSYİH), 2024'ün ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 artarak 1,05 trilyon yuanı (yaklaşık 148 milyar ABD doları) aştı. Kentin birincil sektörlerinin katma değeri yüzde 3,2 artarken, ikincil sektörlerinin katma değeri yüzde 7,3 artış gösterdi. Kentin üçüncül sektörlerinin katma değeri ise yüzde 5,8 arttı. Beijing, 2024 yılı için yüzde 5 civarında GSYİH büyüme hedefi belirlemiş bulunuyor.

  • Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı
    14:28 Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda Bandırma, Gömeç, Edremit, Susurluk, İvrindi ve Susurluk ilçelerinde 9 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 33,31 gram sentetik uyuşturucu, 5 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, hassas terazi, bir adet uyuşturucu hap ve payp ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı
    14:24 Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı

    Çorum'da düzenlenen Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası, Çatak Tabiat Parkı'nda başladı. Şampiyonaya 130 spor kulübünden 1250 sporcu katılıyor. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, sporcuları en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdiklerini belirtti. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu ise Çorum'un oryantiring sporu için uygun bir kent olduğunu vurgulayarak, sporcuların milli takıma seçilmesini ve uluslararası arenada ülkemizi temsil etmelerini beklediklerini söyledi. Şampiyona, yarın Mislerovacığı köyünde devam edecek ve 21 Nisan Pazar günü kent merkezindeki etabın ardından sona erecek.


Advertisement