Erzurum'da 4 Yıl Önce Kaybolan 7 Yaşındaki 2 Kız Çocuğundan Haber Yok - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da 4 Yıl Önce Kaybolan 7 Yaşındaki 2 Kız Çocuğundan Haber Yok

Erzurum\'da 4 Yıl Önce Kaybolan 7 Yaşındaki 2 Kız Çocuğundan Haber Yok

Erzurum'un Tekman ilçesinde 16 Mayıs 2010 tarihinde evlerinin önünde oyun oynarken kaybolan 7 yaşındaki iki kız çocuğundan geçen 4 yıl sürede bir haber alınamadı.

12.04.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Tekman ilçesinde 16 Mayıs 2010 tarihinde evlerinin önünde oyun oynarken kaybolan 7 yaşındaki iki kız çocuğundan geçen 4 yıl sürede bir haber alınamadı.

Tekman ilçe merkezine 35 kilometre uzaklıktaki Toptepe köyünde Ayşe Sümbül (7) ile Fazilet Yaşar (7), 2010 tarihinde evlerinin önünde oyun oynarken kayboldu. Çocuklarından haber alamayan Sümbül ve Yaşar aileleri durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Bunun üzerine yaklaşık 1 ay bölgede çocukların bulunması için arama çalışması yapıldı.

Sivil savunma, jandarma ve polis ekiplerinin yaptıkları arama çalışmaları sonuç vermezken, geçen 4 yılda çocuklar bulunamadı.

Ayşe Sümbül ile Fazilet Yaşar'ın aileleri yıllarca çocuklarına kavuşmak arzusuyla ümitlerini kesmedi.

Kayıp iki çocuğun fotoğraf ve bilgileri Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı'nın "Kayıp Çocuklar" sayfasında yer alırken, görenlerin, duyanların en yakın polis merkezine ya da 155 polis hattına bildirmeleri isteniyor. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzurum'da 4 Yıl Önce Kaybolan 7 Yaşındaki 2 Kız Çocuğundan Haber Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • emrah ışık: inşallah bulunur ölö veya diri en azından br mezarı olsun 0 0 Yanıtla
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement