Annesini Öldüren Kurşun Karnından Çıktı - Son Dakika
Yaşam

Annesini Öldüren Kurşun Karnından Çıktı

Gaziantep'te annesini öldüren kendisini de yaralayan maganda kurşunu, küçük Mustafa'nın karnından çıkartıldı.

04.09.2015 09:29  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te 21 Ağustos'ta maganda kurşunu sonrası hayatını kaybeden 5 aylık hamile Hülya Tilki'nin kucağında bulunan ve aynı mermiyle ağır yaralanan 2 yaşındaki oğlu Mustafa taburcu edildi.

Olay, 21 Ağustos'ta Burç Mahallesi'nde meydana gelmişti. 2 yaşındaki oğlu Mustafa'yı kucağına alarak akrabalarının evinin önünde oturmaya giden Hülya Tilki'ye, nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunu isabet etmişti.

TEK KURŞUNLA 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Akrabalarının gözleri önünde bir anda yere düşen genç kadın kanlar içinde kalmış, kadının bedeninden çıkan kurşun kucağındaki minik oğlu Mustafa'ya da isabet etmişti. Mahalleli tarafından hastaneye kaldırılan 5 aylık hamile Hülya Tilki ve karnındaki bebeği hayatını kaybederken, kucağındaki oğlu Mustafa ise ameliyata alındı.



MAGANDA KURŞUNU KARNINDAN ÇIKTI

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla, annesini öldüren kendisini de yaralayan mermi küçük Mustafa'nın karnından çıkartıldı. 12 gündür tedavisi süren minik Mustafa dün taburcu edildi.

ANNESİZ UYUYAMADI

Evine, annesini ve dünyaya gelecek kardeşini kaybederek dönen minik Mustafa, yaşadıklarından habersiz oyunlar oynadı. Telefonla annesini arayan küçük çocuğun konuşmaları herkese duygu dolu anlar yaşattı. Evindeki ilk geceyi uykusuz geçiren küçük Mustafa'nın "anne" diye ağlaması ise genç babayı adeta bir kez daha yıktı.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Mustafa'nın acılı babası Adem Tilki, oğlunun gece uyuyamadığını, telefonu kulağına tutup anne diye kandırmak zorunda kaldıklarını söyledi.



KATİLİN YAKALANMASINI İSTİYOR

Maganda kurbanı olan 5 aylık hamile Hülya Tilki'nin amcasının evine çay içmeye gittiğini söyleyen acılı eş Adem Tilki, "Devletimizin, bunların cezasını vermesini istiyoruz. Biraz daha çaba göstermelerini istiyoruz. Eşimin katillerinin bir an önce bulunarak adaletin karşısına çıkartılmasını istiyorum." dedi.

Güvenlik güçlerinin en kısa sürede, bu olayı açığa kavuşturup, gereken cezayı vermesini isteyen Adem Tilki'nin babası Hacı Tilki ise "Ben devlete, askere, polise güveniyorum. Bunun en kısa sürede bulunup, cezasının verilmesini istiyorum." diye konuştu.

Annesini Öldüren Kurşun Karnından Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Annesini Öldüren Kurşun Karnından Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ferit.: Bu düğünlerde havaya ateş edenlere başka bir isim bulmak lazım..maganda yı bu ayılar iltifat sayıp daha çok ateş ediyorlar. 29 0 Yanıtla
  • Kemal usta: Yayinlamayin boyle haberleri lanet olsun bebeklere dayanamiyorum oturup agliyorum.. 23 0 Yanıtla
  • Bahadir: O çocugun hakkina girdiniz 18 0 Yanıtla
  • sedo: :( şehir magandalarına acil çözüm... 16 0 Yanıtla
  • ...: Silah peynir ekmek gibi herkesin evinde var maşallah, halkımızda Sağolsun hem cahil hemde görgüsüz , bu Tür olaylardan kaçmak olanaksız. Sıkı yönetim Şart....., 9 0 Yanıtla
  • melt: allahin belalari esek kadar akil yok 7 0 Yanıtla
  • Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
    12:04 Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan 8 katlı bir apartmanda yaşayan alzheimer hastası 70 yaşındaki Hatice A., 6. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalede Hatice A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kırşehir'deki Kalehöyük, otomobillerin park yeri haline geldi
    12:04 Kırşehir'deki Kalehöyük, otomobillerin park yeri haline geldi

    Kırşehir'de tarihi Kalehöyük, otomobillerin park yeri olarak kullanılmaya başlandı. Vatandaşlar, bölgenin tarihi dokusuna uygun bir çözüm istiyor.

  • Konya'da Balkondan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti
    11:57 Konya'da Balkondan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan bir apartmanın altıncı katındaki evinin balkonundan düşen 70 yaşındaki Hatice A., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlendi. Alzaymır hastası olan kadının cenazesi, Seydişehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

  • Bilecik Kaymakamı depremzedelerin iftar sofrasına misafir oldu
    11:54 Bilecik Kaymakamı depremzedelerin iftar sofrasına misafir oldu

    Bilecik'in Gölpazarı İlçe Kaymakamı Alparslan Sözen, 6 Şubat depreminden sonra ilçede yaşayan vatandaşın iftar sofrasına misafir oldu. Kaymakam Sözen, deprem felaketinin üzerinden kaç sene geçerse geçsin hiçbir zaman kimseyi yalnız bırakmayacağını belirtti.

  • Gölpazarı ilçesinde 5 yeni proje hizmete açıldı
    11:49 Gölpazarı ilçesinde 5 yeni proje hizmete açıldı

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Belediye Başkanı Hayri Suer yapımı tamamlanan 5 yeni projeyi halkın hizmetine açtı. Projeler arasında kültür merkezi, yüzme havuzu, gençlik merkezi ve pazar yeri bulunuyor.

  • Ardahan'da Veterinere Götürülürken Kaybolan Buzağı Köylülerce Bulundu
    11:36 Ardahan'da Veterinere Götürülürken Kaybolan Buzağı Köylülerce Bulundu

    Ardahan'ın Bağdeşen köyünde hasta olan bir buzağı, veterinere götürülürken pikaptan düşüp kayboldu. Köylüler tarafından bulunan buzağı tedavi edildikten sonra sahibine teslim edildi.

  • Maltepe'de Yol Çöktü, Binaların Çatısına Çöken Yol Havadan Görüntülendi
    11:32 Maltepe'de Yol Çöktü, Binaların Çatısına Çöken Yol Havadan Görüntülendi

    Maltepe'de Gülensu Mahallesi Gazi Sokak'ta bariyerler ile kapatılan yol çöktü. Çökme sonucunda, yolun aşağısında bulunan bir gecekondunun çatısında hasar meydana geldi. Şans eseri olay sırasında yolda veya çevre evlerde kimsenin bulunmaması, muhtemel bir faciayı engelledi. Önceden alınan tahliye tedbirleri sayesinde, yol kenarındaki evlerde oturanlar zarar görmedi. Olay, dron ile havadan görüntülendi.

  • Yüksekova'da karla mücadele çalışması devam ediyor
    11:32 Yüksekova'da karla mücadele çalışması devam ediyor

    Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışı nedeniyle kapanan köy ve mezra yollarının açılmasını için çalışmalarına devam ediyor. Karayolları 117. Şube Şefliği ise Şemdinli bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

  • Bolu Mengen'de çıkan yangında samanlık ve ev kullanılamaz hale geldi
    11:30 Bolu Mengen'de çıkan yangında samanlık ve ev kullanılamaz hale geldi

    Bolu'nun Mengen ilçesinde çıkan yangında samanlık, traktör ve ev kullanılamaz hale geldi. Olay yerine sevk edilen Mengen Belediyesinin itfaiye aracından tazyikli su çıkmasını sağlayan hortum pompasının çalışmaması ise vatandaşların tepkisine neden oldu.

  • Kemer Belediye Başkanı Yaşlılara İftar Yemeği Verdi
    11:30 Kemer Belediye Başkanı Yaşlılara İftar Yemeği Verdi

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 'Yaşlılar Haftası' dolayısıyla Kemer'de yaşayan yaşlı vatandaşlara iftar yemeği verdi. Başkan Topaloğlu, yaşlı vatandaşlarla sohbet etti ve ihtiyaçlarını sordu.

  • Depremde dükkanını kaybeden afetzede berberden seyyar çözüm
    11:16 Depremde dükkanını kaybeden afetzede berberden seyyar çözüm

    Hatay'da asrın felaketinde iş yeri yıkılan Hakan Mutlu, seyyar berberlik yaparak geçimini sağlıyor. Depremzede esnaf, müşterilerini evlerinde ve iş yerlerinde tıraş ederek ekmek parasını kazanıyor. Seyyar berberden faydalanan müşteriler ise berber dükkanı olmadığı için onu yanlarına çağırıyor.


Advertisement