Ankara Metrosunda Suriyeli Çocuğa Darp - Son Dakika
Güncel

Ankara Metrosunda Suriyeli Çocuğa Darp

Başkent'te metroda Suriyeli bir çocuğun bir vatandaş ve güvenlik görevlisi tarafından darp edildiği görüntüler ortaya çıktı.

01.09.2015 10:11  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te metroda Suriyeli bir çocuk, önce vatandaş sonra güvenlik görevlisi tarafından darp edildi.

Olay, aksam saatlerinde Çankaya'da yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 3 Suriyeli çocuk, Kızılay Metrosu'nun Karanfil Sokak girişinde yanında kız arkadaşı olan bir gençten ısrarla para istedi. Genç, üzerine göz yaşartıcı sprey sıktığını iddia ettiği 12 yaşlarındaki Suriyeli çocuğu darp etmeye başladı.

YÜZÜ KANLAR İÇİNDE KALDI

Kavgayı izleyen esnaf ve vatandaşlar ise herhangi bir müdahalede bulunmadı. Yüzü kanlar içerisinde kalan Suriyeli çocuğa kavga bittikten sonra yoldan geçenler mendil verdi. Bazı vatandaşlar dayak yiyen çocuğu teselli etmeye çalışırken, bir kişinin çocuğu kovmak istemesi dikkat çekti.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNDEN TEKRAR DAYAK YEDİ

Olayı güvenlik kameralarından gören bir güvenlik görevlisi, Suriyeli çocuğun yanına geldi. Güvenlik görevlisinin kovmak istediği çocuk bağırarak tepki gösterince tekrar dayak yedi. Güvenlik görevlisinin elindeki cop ile çocuğa vurması, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Ankara Metrosunda Suriyeli Çocuğa Darp
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Metrosunda Suriyeli Çocuğa Darp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • mert: dövün kovun küçüğünden büyüğünü kovun gitsinler 18 17 Yanıtla
  • hülya: kendi ülkesinde savaştan kaçan embesilleri ülkemize soktular vatan sevgisi nedir bilmeyen bu insanlar daha şimdiden bizim vatanımızın içine ettiler...... emeklilik maaşlarımızdan vergilerimizden yararlanıyorlar bizim hakkımızı yedirip birde huzurumuzu kaçırtıyorlar bu nasıl bir yönetim şeklidir ALLAH yardımcımız olsun.............. 21 12 Yanıtla
  • kara: Allah azze ve celle bi lokma ekmegi bolusmek ne zor geliyor insanlara ankarada tum lokantalar cakili agzina kadar 1 ekmegi bolusmek ne zor geliyor ensar olmaya cslisin nese onu gectim insan olun vicdansizlar kopeklerini gezdirenler birinizde bunlari evlad edinin 17 14 Yanıtla
  • AK genç: suriyeliler başımıza bela oldu.. esnaf artık yeter diyor ama kimse görmüyor! 20 10 Yanıtla
  • Konan: Helal olsun keşke bütün suriyelilere böyle yapılsa ama nerde o günler 18 11 Yanıtla
  • One way: Doğru durana kimse bişey yapmaz 21 3 Yanıtla
  • sinan yılmaz : Kimse benim ülkemde hırsızlık yapamaz zorla dilenip vatandaşı rahatsız edemez. görevliye nasıl çemkiriyor dışarıdan hiç masum görünmesin kimseye. önce can 18 5 Yanıtla
  • Özcan: Gariban ya zengin olsa el pençe hazır ola geçerler 15 8 Yanıtla
  • asan: yabancı olan tüm herkes ülke dışınaaaaaaaaaaaaaaa 13 7 Yanıtla
  • Calsiyum: Orada keşke olsaydım. Beyazlı sevgilisine hava atmak icin. Cocugu darp etmis. Iki tane sıkardım ayaklarına 10 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement