Acil Serviste Silahlı Çatışma Çıktı - Son Dakika
Güncel

Acil Serviste Silahlı Çatışma Çıktı

Adana'da Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde karşı karşıya gelen iki grup onlarca hastanın yanında silahlı çatışmaya girdi.

23.10.2014 10:12  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde karşı karşıya gelen iki grup onlarca hastanın yanında silahlı çatışmaya girdi. Şans eseri 1 kişinin yaralandığı çatışma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.


"DAMADIN KIZININ ÜZERİNE KADIN GETİRMEK İSTEDİ"

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 ay önce barda çıkan kavgada Ahmet D. isimli bir şahıs silahla yaralanarak Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Ahmet D. beline kurşun isabet ettiği için tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Ahmet D.'nin hala hastanede tedavisi devam ederken, geçtiğimiz pazar günü kardeşi Mustafa D. dini nikahlı eşi Aysel O. (27) ile kıskançlık yüzünden tartışırken Aysel O. karnından vuruldu. Aysel O. da Dr. Aşkım TÜfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, Mustafa D.'yi gözaltına aldı. Mustafa D., eşinin tartışırken birden silahını alıp karnına ateş ederek intihar etmek istediğini söyledi. Aysel O.'nun babası Mehmet O. (50) kızının silah kullanmasını bilmediğini, intihar edemeyeceğini, damadının kızının üzerine başka bir kadın getirmek istediği için tartıştıklarını, kızını damadının vurduğunu ileri sürerek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Mustafa D. adliyeye sevk edildi ancak çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

AYNI HASTANEDE KARŞILAŞTILAR

Bu arada, Ahmet D. ile yengesi Aysel O. aynı hastanede kaldıkları için dünür olan gruplardan kadınlar hastanede karşılaştı. Bunun üzerine Aysel O.'nun yakınları Ahmet D.'nin yakınlarına, "Kızımız intihar etmedi, Mustafa vurdu" diyerek sitem edince aralarında tartışma çıktı. Tartışmayı özel güvenlik elemanları yatıştırdı. Ancak iki grup da bu durumu erkeklere haber verdi. Bunun üzerine Aysel O.'nun babası Mehmet O. 3 kişiyle birlikte hastaneye geldi. Ahmet D.'nin 17 yaşındaki kardeşi G.D. de hastaneye geldi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, G.D. acil serviste karşılaştığı yengesinin yakınlarına saldırdı. Özel güvenlik ve polis G.D.'yi alıp acilden dışarı çıkardı, G.D.'nin akrabası bir kadın da onu dakikalarca sakinleştirmeye çalıştı, ancak G.D. bir türlü sakinleşmeyerek tekerlekli sandalyede olan ağabeyinin yanına çıkıp olayı anlattı. Bunun üzerine G.D. ağabeyi ve bir arkadaşı daha birlikte acile servise geldi.

TEKERLEKLİ SANDALYEDE SİLAH

İki grup onlarca hastanın olduğu acil servisin ortasında karşılaştı. Birbirini tehdit eden grup daha sonra ayrıldı. Ancak G.D. bir türlü sinirine hakim olamayarak ağabeyinin tekerlekli sandalyede bezin altında sakladığı silahı zorla almak istedi, özel güvenlik elamanları buna engel olmak istedi ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine G.D. silahı alıp tartıştığı şahısları acil servisin içinde kovalamaya başladı. Bu anda acilde bulunan vatandaşlar korkusundan kaçtı. Ortalık savaş alanına döndü. Sedyede bulunan hastalar ne yapacaklarını şaşırdı. Çocuğuyla hastaneye gelen vatandaşlar hemen acilden dışarı kaçtı.

Bu arada karşı taraftan bir kişi de silah çekerek G.D.'ye acilin içinde karşılık verince tam anlamıyla bir savaş yaşandı. Bir süre G.D. 4 şahsı kovalamaya başladı. Bu arada karşı taraftan olan bir kadın ve bir erkeğin birbirine sarılarak G.D.'den kurtulmaya çalıştığı görüldü. Bir tekerlekli sandalyede bulunan hasta ise çatışmanın ortasında kalmaktan görevlinin son hamlesiyle kurtuldu. G.D. çocuk, yaşlı, hasta kadın demeden tam 15 el acil serviste ateş etti.

ÇATIŞMADA YANGIN TÜPÜ PATLADI

G.D.'ye karşı tarafın da karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. G.D.'ye açılan ateş sonucunda yanında bulunan yangın tüpü patladı. Yangın tüpünün patlamasıyla ortalık savaş alanına döndü. Bir anda ortalık dumanlar içinde kaldı. G.D. bir süre sonra elinde silahla acilden çıkıp kaçtı. Onu bir polis takip etmek isterken, tekerlekli sandalyedeki ağabeyi ise polisi tutmaya çalıştı.

Polis destek isteyince olay yerine çok sayıda polis gelerek G.D.'yi takip edip yakaladı. Sorgusunun ardından G.D. ve karşı taraftan ismi açıklanmayan zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Acil Serviste Silahlı Çatışma Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Acil Serviste Silahlı Çatışma Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ....: türkiyenin suç haritası teksas eyaleti (ADANA) 28 4 Yanıtla
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): ADANA ahhh diyorum, iyi de o adamlar doğu kökenli bir kere. . . ! 9 12 Yanıtla .....: hiç fark etmez türkiyenin her yerinde kürtler yaşıyor izmirde istanbulda yaşayan kürtlerin sayısı adanadakinden çok daha fazla neden hep adana acaba söyliyim sana conoların fellahların arapların ve kürtlerin oluştuğu ve yaşadığı yer adana olunca suç oranı ister istemez çok büyük oranda artıyor 0 0
  • TOTEMİN GÜCÜNE İNANIRIM BEN.:)))): eee biz ne dedik, ADANA da ADANA LI kalmadı, etnik grupların durak yeri oldu malesef. :( 16 1 Yanıtla
  • ahmet çalkamış: batıdaki cinayetlerdemi adanadan gelip işleniyor 1 3 Yanıtla
  • İstanbul Modern, 23 Nisan'da 'Müzede Oyun' şenliği düzenliyor
    16:23 İstanbul Modern, 23 Nisan'da 'Müzede Oyun' şenliği düzenliyor

    İstanbul Modern, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak üç gün sürecek olan 'Müzede Oyun' şenliğine ev sahipliği yapıyor. Çocukları sanatla buluşturmayı amaçlayan etkinlikte, çocuklar ve aileleri müzenin farklı mekanlarında sanat aktiviteleri gerçekleştiriyor. Programa 2-10 yaş arası çocuklu aileler ücretsiz kayıt yaptırabiliyor. İstanbul Modern, çocukların kendilerini sanatçı ve kaşif gibi hissetmelerini sağlamak için farklı içerikler hazırladı. Etkinlikte sergi turları, renk atölyesi, masal okuma etkinlikleri ve ebeveynlere yönelik yaratıcılık seminerleri gibi etkinlikler yer alıyor.

  • Didim'de çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
    16:22 Didim'de çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi

    Aydın'ın Didim ilçesinde bir evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelirken, yangında ölen yada yaralanan olmaması sevindirdi. Yangın diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alındı.

  • Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Yeni Döneme Başladı
    16:22 Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Yeni Döneme Başladı

    Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Güler, yeni dönemin ilk mesajlarını vererek, az laf çok iş yapacaklarını ve uyum içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Edirne Valisi Yunus Sezer, Dombay köyünde yağmur duasına katıldı
    16:20 Edirne Valisi Yunus Sezer, Dombay köyünde yağmur duasına katıldı

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Lalapaşa ilçesine bağlı Dombay köyünde düzenlenen yağmur duasına katıldı. Programda mevlit okundu ve dua edildi. Vali Sezer, yaptığı konuşmada yağmur duasının hem köylüye hem Edirne'ye hem de tüm Türkiye'ye hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Programa Edirne Vali Yardımcısı Sıtkı Zehin ve Lalapaşa Kaymakamı Okan Ayaz da katıldı.

  • Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi 2027'de Tamamlanacak
    16:20 Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi 2027'de Tamamlanacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nin bir bölümünü 2026, tamamını ise 2027 yılında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

  • Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı
    16:19 Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı

    Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şırnaklı öğrencileri başkentte ağırladı. Dernek tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 11 kız öğrenci, Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti. Öğrenciler, Anıtkabir ve Millet Kütüphanesi gibi önemli noktaları gezerek unutulmaz bir deneyim yaşadı. Dernek başkanı Kemal Erdoğan, bu tür etkinliklerin gençlerin geleceğine ışık tuttuğunu belirtti ve projenin başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Van'ın Muradiye ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı
    16:19 Van'ın Muradiye ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı

    Van-Erçiş kara yolu Karahan köprüsü mevkisinde meydana gelen kazada, Dilaver Yıldız yönetimindeki otomobil takla attı. Kaza sonucu yaralanan 5 kişi, sağlık ekipleri tarafından Erciş ve Muradiye ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır.

  • Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu dağıtıldı
    16:18 Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu dağıtıldı

    Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi' kapsamında Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu desteği verildi. Nurdağı Kaymakamı İsmail Alsancak, Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Nihat Deme ile çiftçilerin katıldığı törende dağıtım gerçekleştirildi.

  • Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Borçlar Bahane Olmayacak
    16:16 Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Borçlar Bahane Olmayacak

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan Belediyesi'nin 334 milyon 921 bin TL borcu olduğunu açıkladı. Gürbüz, borçların halka hizmet etmelerine engel olmayacağını belirtti ve Elbistan'ın daha güzel günler beklediğini söyledi.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır
    16:15 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır

    1969 Bilecik Spor Kulübü, yarın oynayacağı Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Şimşekler'de hedef 3 puan olurken, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

  • Denizli'nin Çameli ilçesinde kuvvetli fırtına hasara yol açtı
    16:12 Denizli'nin Çameli ilçesinde kuvvetli fırtına hasara yol açtı

    Denizli'nin Çameli ilçesinde etkili olan kuvvetli fırtına, seralarda, kapalı halı sahalarda ve bazı işletmelerde hasara neden oldu. Belediye başkanı Cengiz Arslan, hasar gören alanlarda incelemelerde bulundu.


Advertisement