2 Çuval Kaçak Sigarayla Ankara Garı'nda Yakalandı - Son Dakika
Güncel

2 Çuval Kaçak Sigarayla Ankara Garı'nda Yakalandı

2 Çuval Kaçak Sigarayla Ankara Garı\'nda Yakalandı

Ankara Garı’nda sivil polislerin düzenlediği operasyonla bir kişi 2 çuval kaçak sigarayla yakalandı.

02.05.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Garı'nda sivil polislerin düzenlediği operasyonla bir kişi 2 çuval kaçak sigarayla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Altındağ sivil polis ekipleri bir kişinin Siirt ile Ankara arasında sefer yapan Kurtalan Ekspresi treniyle Ankara'ya kaçak sigara getirdiği ihbarını aldı. Bunun üzerine sivil ekipler, Ankara Garı'nda treni beklemeye başladı. Tren saat 11.55'de Ankara Garı'ndaki 2 numaralı perona geldi. Paketler almak için trenin yük vagonuna yönelen Şehmus T., kendisine yönelik operasyonu anlayınca paketlerin olduğu vagona yönelmekten vazgeçti.

YAKALANMAMAK İÇİN PAKETLERİ ALMAKTAN VAZGEÇTİ

Polisler, çuvalların sahibini ararken trendeki bir görevli kaçak sigaraların olduğu iki çuvalın sahibini polis ekiplerine gösterdi. Görevlinin gösterdiği kişinin yanına giden polisler, kişinin kimlik ve bilet kontrollerini yaptı. Ekipler kendilerine gelen ihbardaki kişinin oturduğu koltuk numarasıyla bilet kontrolünü yaptıkları kişinin aynı kişi olduğunu anlayınca Şehmus T.'yi gözaltına aldı.

Polis ekipleri çuvalların yanına götürdüğü Şehmus T.'ye paketleri taşımak için kendisine yardımcı olmaya gelen birilerinin olup olmadığını sordu. Olumsuz yanıt alan polisler, bu kez 'Bu çuvalları nasıl taşıyacaksın?' diye sordu. Şehmus T., bu soruya da "Bu benim işim. İstanbul'a götürecektim" yanıtını verdi. Sivil ekipler daha sonra iki çuval kaçak sigarayla birlikte Şehmus T.'yi sorgulamak için emniyete götürdü. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 2 Çuval Kaçak Sigarayla Ankara Garı'nda Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement