Özdemir'den Feyzioğlu'na Cumhurbaşkanlığı Sorusu - Son Dakika
Güncel

Özdemir'den Feyzioğlu'na Cumhurbaşkanlığı Sorusu

Cüneyt Özdemir'in "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?" sorusuna "Hayır" diyen Metin Feyizoğlu teklif edilirse sorusu karşısında bir an durakladı.

16.04.2014 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNNTÜRK'te yayınlanan 5N1K programının bu akşam ki konuğu Türkiye Baralor Birliği Başkanı Metin Feyizoğlu'ydu. Twitter ve ifade özgürlüğü üzerine açıklamalarda bulunan Feyizoğlu'na Özdemir "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?" diye sordu. Feyizoğlu'nun cevabı ise "Hayır" oldu. Bu sorudan sonra Özdemir'den gelen teklif edilirse sorusu karşısında duraklayan Feyizoğlu, "Bana teklif edileceğini sanmıyorum." dedi. 

"ADAY OLACAK MISINIZ?" SORUSU

5N1K'nın sunucusu Cüneyt Özdemir konuk ettiği TBB Başkanı Metin Feyizoğlu'na "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?" diye sordu

NET CEVAP VERDİ

Feyizoğlu, "Benim aday olmam gibi bir şey söz konusu olamaz. Milletvekilleri aday gösteriliyor. Buna da partiler tarafından karar veriliyor." cevabını verdi.

"İÇİNİZDE ADAY OLMA İSTEĞİ VAR MI?"

Özdemir bu cevabın üzerine, "Peki sizin içinizde aday olma isteği var mı? sorusunu yöneltti.

Feyizoğlu bu soruya ise, "Hayır içimden böyle bir şey geçmiyor. Benim içimde şu anda görevimi en iyi şekilde yapmak isteği var" dedi.

DURAKLATAN SORU

Özdemir teklif edilince kabul etmez misiniz? diye sordu. Feyizoğlu bu soru karşısında bir an durakladıktan sonra "Olursa böyle bir şey sizinle burada paylaşırım. Ama bana teklif edileceğini de düşünmüyorum. Ben 10. köyde yaşıyorum. Benim söylediklerimi halk anlıyor ama siyasiler heyecanla karşılamıyor." şeklinde konuştu.

Özdemir\'den Feyzioğlu\'na Cumhurbaşkanlığı Sorusu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Özdemir'den Feyzioğlu'na Cumhurbaşkanlığı Sorusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • UGUR: ARKADAŞLAR HEP DİYORUM HALEN PARTİ FANATİKLİĞİ YAPANLAR VAR AKP CHP MHP KAVGASININ KİMSEYE YARARI YOK DEVAMLI BÜTÜN GÜN BİRBİRİNİZİ YİYORSUNUZ ANCA PKKLILARI SEVİNDİRİYORSUNUZ FARKINDA DEĞİLSİNİZ 11 0 Yanıtla
  • CEMİL: ULEN SİZ BURADA BOŞ BOŞ YAZIYORSUNUZ ARADA BİR BDPLİLERİ EKLİYORM FACEDEN TARTŞMAK İÇİN ADAMLAR BİLE DİYORKİ AKP İLE BDP ZATEN ANLAŞMŞ SEN NE KONUŞUYORSUN DİYE BU AKP RESMEN ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİ HALEN UYUYUN. 4 4 Yanıtla
  • ALİ: Burada birbirinizi yiyeceğinize Faceye Bdp Kars yazın ve adamların paylaşımlarına bakın bir yorumları okuyun.. 3 2 Yanıtla
  • cengiz yayla: numan kurtulmuş aday gösderseler cumhurbaşkanı için çok iyi olur ülkemiz için başbakan olması imkansız bir hedef koymuş bu hedef ya başaracak yada acısını hep beraber cekcez başarırsa tarih altın harflerle yazar o yüzden başbakanımız yarı yolda bırakmıyacak. başlattığı işi bitirecek hedef 2023 öyle dedi 8.5 yıl kaldı. 1 4 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement