Özbek Hoca'nın Cenazesi Derneğe Götürüldü - Son Dakika
Güncel

Özbek Hoca'nın Cenazesi Derneğe Götürüldü

Özbek Hoca\'nın Cenazesi Derneğe Götürüldü

'Özbek Hoca' lakaplı Abdullah Buhari'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumundan alınarak derneğe götürüldü.

12.12.2014 12:22  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

*Önceki gün bağlı bulunduğu derneğin önünde silahla vurularak öldürülen 'Özbek Hoca' lakaplı Abdullah Buhari'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak derneğe getirildi.

*Cenazeyi taşıyan grup sık sık tekbir getirdi.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Buhari'nin cenazesi Zeytinburnu'ndaki İhsan İlmi Hizmetleri ve Yardımlaşma Derneği'ne cenaze aracıyla getirildi. Buradakiler, Buhari'nin cenazesinin bulunduğu tabutu omuzlayarak tekbirler getirdi. Daha sonra derneğe götürülen cenaze, kefenlendikten sonra dernekten çıkarıldı. Buhari'nin cenazesi ardından tekrar omuzlanarak arka sokakta bulunan Zeytinburnu Taş Camii'ne getirildi. Üzerinde 'La ilahe illallah' yazılı flamalar taşıyan kalabalık sık sık tekbir getirerek, 'Alimler ölmez, bu dava bitmez' diye slogan attı. Buhari'nin cenazesi, cenaze namazının kılınması için buradan Fatih Camii'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özbek Hoca'nın Cenazesi Derneğe Götürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası
    01:00 Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen yetkililer, şüphelileri tespit ederek cezai işlem uyguladı.

  • Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
    00:56 Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye döndü. Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacak.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Aliağa Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi için toplandı
    00:42 Aliağa Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi için toplandı

    Aliağa Belediye Meclisi, 2024-2029 dönemi için ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkan vekilleri, katip üyeler, encümen üyeleri ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement