Oyuncak Bebekle Dilencilik Yapan Kadın Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Oyuncak Bebekle Dilencilik Yapan Kadın Yakalandı

Oyuncak Bebekle Dilencilik Yapan Kadın Yakalandı

İzmir Bornova'da oyuncak bebekle dilencilik yapan kadın polise yakalandı. Polisleri gören kadının bebekleri yere atarak kaçması dikkat çekti.

31.07.2015 11:28  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Bornova'da bir kavşakta kucağında battaniyeye sarılı bebekle bir iki haftadır dilenen kadından şüphelenen polis, bir istismarı ortaya çıkardı. Polislerin açtığı battaniyeden oyuncak bebek çıktı.

POLİSE ŞİKAYET GELDİ

Nilüfer Kavşağı ve civarında son 1-2 haftadır kucağında bebek battaniyesine sarılı vaziyette yüzünü gizleyerek dilencelik yapan kadınlar konusunda polise şikayet geldi.

BEBEKLERİ ATIP KAÇTI

Polislerin kavşakta yaptığı denetimde ekip araçlarını gören kadınların bebekleri yere atarak kaçtığı dikkat çekti. Polislerin açtığı battaniyeden oyuncak bebek çıktı.


100 TL PARA CEZASI KESİLDİ

Dün de saat 13.00 sıralarında aynı kavşakta elinde bebek battaniyesine sarılmış, yüzü gizlenmiş şekilde oyuncak bebekle dilencilik yapan 22 yaşındaki G.E. isimli kadın yakalandı. G.E.'ye Kabahatlar Kanunu kapsamında ve hakkında Kabahatler Kanunun 33. Maddesi gereği 100 TL para cezası kesildi.

EMNİYET VATANDAŞLARI UYARDI

İzmir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri İzmirlileri vicdani duygularını suistimal ederek bu tür dilencilik yapanlara para verilmesini konusunda uyardı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oyuncak Bebekle Dilencilik Yapan Kadın Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • çırak: dilenciye para vermeyin dilenciye para vermeyin o paraya sokakta bir hayvana su veya süt alın verin daha hayır işlersiniz 21 0 Yanıtla
  • W.W.W: 100 TL CEZA KESİLMİŞMİŞ 100 TL O KADININ 2-3 SAATLİK KAZANCI BE :D 21 0 Yanıtla
  • fevzi cakmak: Akp vatandasi dilencilige alistirdi hem masrafsiz hem sermaye sikintisi yok din somurusu akp zamaninda tavan yapti bir sanayii kolu haline geldi 6 13 Yanıtla
  • birkisi: Dilenciye para verenler hava atmak için veriyor aslında dilenci para verenden daha zengin 15 0 Yanıtla
  • Habip : Vatandaş, nasıl yaparsam para kazanırım, insanları nasıl etkilerim.Akp de elimde imkan varken ne yapayımda tek başına iktidar geleyim.yollarını buluyor.gerekirse can kaybına fazla neden olmayan patlamalar vs. 7 7 Yanıtla
  • .........: para verenlere yazık ben vermiyorum çünkü ihtiyacı olan insana devlet emekli maaşı kadar yardım ediyor 12 0 Yanıtla
  • yazik sana : önce banka hesabina bakip sonra 100 tl kesseydiniz derim ben cok gördük milyonlari çikanlari canim polis abilerim 10 0 Yanıtla
  • yazik sana : asin bu şerefsizi yahu yeter artik canilere ibret olsun 3 4 Yanıtla
  • yazik sana : hahaha zeka tavan yapmiş 6 0 Yanıtla
  • fakir: Vallahi memleket dilenci istilası altında asıl terör dilencilik tir. 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement