Ermenek'te Otomobil Virajda Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ermenek'te Otomobil Virajda Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Ermenek\'te Otomobil Virajda Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Karaman Ermenek'te köylerine giden 3 kardeşin içinde bulunduğu otomobil, 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. 22 yaşındaki Hatice Şencan yaşamını yitirdi, 2 ağabeyi yaralandı.

17.07.2015 13:55  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde Bayram tatili için köylerine giden 3 kardeşin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün virajlı yolda direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 22 yaşındaki Hatice Şencan yaşamını yitirdi, iki ağabeyi yaralandı.

Kaza, dün Ermenek İlçesi'ne bağlı Balgusan Köyü yakınlarında meydana geldi.

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ UÇURUMA YUVARLANDI

Karaman kent merkezinde oturan ve bir bisküvi fabrikasında çalışan 39 yaşındaki Mehmet Şencan, ağabeyi 43 yaşındaki Hasan Şencan ve kardeşi Hatice Şencan ile birlikte bayram tatili için Ermenek İlçesi'ne bağlı Balgusan Köyü'ne gitmek için yola çıktı. Mehmet Şencan yönetimindeki 42 NR 991 plakalı otomobil, sürücüsünün virajı alamaması sonucu kontrolden çıkıp, uçuruma yuvarlandı.

AĞABEYLER YARALANDI, KARDEŞLERİ HATİCE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada Mehmet Şencan ve Hasan Şencan yaralandı. Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Hatice Şencan yaşamını yitirdi. Tedavi altına alına iki kardeşin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Genç kızın cenazesi de otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ermenek'te Otomobil Virajda Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • bundan başka Türkiye yok: Rabbim merhameti ile muamele eylesin. Mekanı cennet olsun. 13 0 Yanıtla
  • pazarturk: allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun 6 0 Yanıtla
  • akbaş: en çok üzüldüğüm haber çok zor bi acı allah ailesine sabır versin allah raHMET eylesn ailesi kadar üzgün olmasam da yinde çok üzdü bni derinden 5 0 Yanıtla
  • hes: allah rahmet eylesin kesin teneke yiginiyla hiz yapmistir trafikte en cok korktugum arac bunlar deli gibo sirat yapiyorlar 4 1 Yanıtla
  • Deruni HHışş HHışşş: Bu ne hız yawwe.... 3 1 Yanıtla
  • Başbuğ: yürü be MHP. girme koalisyona felan kirli işler üstüne birakilmak isteniyor. gelme bu akpkk nin oyununa. 2 0 Yanıtla
  • ali taspinar: Allah mekanlarini cennet eylesin uzunyolculuklarda bilhassa bayramlarda500 600 insanımız 80 milmyonda kimin oleceğini tahmin edemiyoruz. malesef evdede oturulmuyor malesef..adı Bayram.. 0 0 Yanıtla
  • FARUK ŞENCAN: Dostlar sağolsun Siyaset yapacak başka biryer bulun arkadaşlar acımız büyük kalp kırmak istemiyorum mübarek gün Bayramınız mübarek olsun 0 0 Yanıtla
  • BRUSK: alah rahmet eylesin ,isidin de alah belasini versin,yok etsin. 0 0 Yanıtla
  • Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü
    16:43 Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü

    Uşak'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Sivaslı ilçesi Cinoğlu köyü ile merkeze bağlı Fakılı köyünde evlerin çatısı uçtu. Eşme ilçesi Elvanlar Mahallesi'nde iki ahırın çatısı ile Banaz ilçesi Ulupınar köyünde de bir evin çatısı fırtına nedeniyle zarar gördü. Olaylarda can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtildi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu
    16:38 Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu

    Denizli Kayak Merkezi'nin bulunduğu Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi'ndeki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da öğle saatlerinde kar yağışı başladı. Karla birlikte Bozdağ beyaza büründü ve bazı vatandaşlar kar görmek için bölgeye gelerek fotoğraf çektirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü
    16:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi. Görüşmede, İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı saldırıların ele alındığı öğrenildi.


Advertisement