Otomobil Sporları - Son Dakika
Spor

Otomobil Sporları

Otomobil Sporları

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübünce organize edilen TOSFED Ralli Kupası'nın ikinci ayağı Kocaeli Rallisi, 41 ekibin katılımıyla hafta sonu yapılacak.

24.04.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübünce organize edilen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası'nın ikinci ayağı Kocaeli Rallisi, 41 ekibin katılımıyla hafta sonu yapılacak.

TOSFED'den yapılan yazılı açıklamada, rallinin 26-27 Nisan'da gerçekleştirileceği belirtilerek, katılımcıların 5 kategoride yarışacağı kaydedildi.

6 özel etaptan oluşan rallide İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Kocaeli'den 41 ekibin yer alacağı ifade edilen açıklamada, organizasyonun cumartesi günü İzmit Emex Otel önünde verilecek sembolik "start" ile başlayacağı bildirildi.

Servis alanı olarak şehir merkezindeki Perşembe Pazarı'nın kullanılacağı aktarılan açıklama, şöyle sona erdi:

"27 Nisan Pazar günü 10.20'de servis alanından başlayacak mücadelede ekipler, 13,80 kilometre uzunluğundaki Toylar ve 6,25 kilometre uzunluğundaki Işıktepe özel etaplarını geçtikten sonra, 11.56'dan itibaren yeniden şehir merkezindeki servis alanına dönecek. Araçların bakım ve ikmalinin ardından ekipler, aynı etabı 2 kez geçtikten sonra 14.02 itibarıyla yeniden servis alanında olacak. Kısa aranın ardından yeniden Çenesuyu mevkisine yönelecek ekipler, bir kez daha 2 etabı geçip 16.38'de İzmit Emex Otel önündeki finiş podyumuna ulaşabilmek için mücadele edecek.

TOSFED Ralli Kupası'nda, kategori 1'de Cumhur Önder, kategori 2'de Erdinç Yeşilyurt, kategori 3'de Tansel Karasu, kategori 4'de Ali Gülan ve kategori 5'te de Erkan Yanıkoğlu lider durumda yer alıyor." - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Otomobil Sporları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement