Otomobil İki TIR'ın Arasında Kaldı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Otomobil İki TIR'ın Arasında Kaldı: 2 Ölü

Otomobil İki TIR\'ın Arasında Kaldı: 2 Ölü

Bursa'da, aniden duran TIR'a çarpan otomobil, arkadan gelen TIR'ında çarpmasıyla iki araç arasında sıkıştı. Korkunç kazada otomobilde sıkışan 2 kişi hayatını kaybetti.

31.07.2015 17:20  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da yolcu indiren otobüse çarpmamak için aniden duran TIR'a arkadan gelen otomobil çarptı. Arkadan gelen ikinci TIR da duramayınca iki araç arasında sıkışan otomobilde bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi.

OTOMOBİL ANİDEN FREN YAPAN TIR'A ÇARPTI

Kaza, Bursa- İzmir Karayolu Çevre Yolu batı kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, yol kenarında yolcu indiren yolcu otobüsü kontrolsüz yola çıktı. Bunu gören Yılmaz Güney yönetimindeki 16 ZL 473 plakalı TIR fren yaparak durdu. Bu sırada arkadan gelen Mustafa Alpaslan yönetimindeki 10 H 6353 plakalı otomobil önünde duran TIR'a çarptı.

ARKADAN GELEN TIR OTOMOBİLE ÇARPTI

Önünde duran araca vuran otomobile de Özdemir Aytekin yönetimindeki 16 ZU 613 plakalı TIR da çarptı. Kaza sonrası iki TIR'ın arasında kalan otomobildeki Mustafa Alpaslan ve Zişan Alpaslan yaşamını yitirdi.

İKİ KİŞİNİN CESEDİ SIKIŞTIKLARI ARAÇTAN ÇIKARILDI

Sürücü ve yanındaki yolcuyu sıkıştıkları yerden çıkarmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi ve AFAD ekipleri seferber oldu. Ekiplerin çalışması sonucu ölen iki kişinin cesetleri sıkıştıkları araçtan çıkarıldı.

Kazayı gören vatandaşlar olay yerine koşarken trafik polisleri kazanın olduğu yerde güvenlik önlemi aldı.

GÖRGÜ TANIKLARI İSYAN ETTİ

Olayı gören vatandaşlar ise kazanın olduğu yerde daha önce de maddi hasarlı ve yaralamalı kaza olduğunu söyledi. Kazaların genelde yolcu indirme ve bindirme yüzünden olduğunu iddia eden vatandaşlar yolcu otobüsleri için indirme-bindirme peronları yapılmasını istedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil İki TIR'ın Arasında Kaldı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Yazik: Facebook sayfalarina baktim cok genc ve mutlu bir ciftmis.. Yurt disi doktora sirasi arastirma bursu kazanmislar floridaya gideceklermis son paylasimina gore. Allah rahmet eylesin Temiz insanlar 7 1 Yanıtla
  • Habip : Ağır vasıtaların arasında kalmak büyük tehlikedir. Kamyon şoförü küçük aracı görmemezlikten gelir. 4 3 Yanıtla
  • Kürt gondikleyen: Tırların en sol şeritte ne işi var allah seni çalsın çırpsın insallah 4 2 Yanıtla
  • Biraz Bilinç : Çok acı :( 5 0 Yanıtla
  • mustafalütfü: Allah rahmet eylesin yazık olmuş.Ama arkadaş kimse trafikte takip mesafesine uymuyor ki özellikle bu tip yolda takip mesafesine uymamayı maalesef üstün şoförlük sayanlar var. 5 0 Yanıtla
  • yeter: Bu minteks denilen yerde ne yazikki sehirler arasi otobusler ve normal halk otobusleri yolcu indirip bindiriyorlar ve tehlike sacuyorlar bu sekilde o yolcu indiren otobuslerin isi gorulucek diye daha kac can verilecek merak ediyorum buna dur demenin zamani daha gelmedimi siz sayin buyuklerime sesleniyorum artik yeter gercekten yeter 1 0 Yanıtla

Advertisement