Otomobil Çarptı Yolda Yürüyen Anne ve Oğlu Öldü - Son Dakika
Güncel

Otomobil Çarptı Yolda Yürüyen Anne ve Oğlu Öldü

Otomobil Çarptı Yolda Yürüyen Anne ve Oğlu Öldü

Balıkesir'in Manyas İlçesi'deki 3 evliliği hayal kırıklığı ile sonuçlanınca, Kaymakam Mehmet Erdem tarafından yerleştirildiği öğretmen evinde kalan 35 yaşındaki Arzu Kılıç'a, dün akşam 5 yaşındaki oğlu Cesur Gülşen ve bebek arabasındaki kızı 2 yaşındaki Kader'e otomobil çarptı.

02.08.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Manyas İlçesi'deki 3 evliliği hayal kırıklığı ile sonuçlanınca, Kaymakam Mehmet Erdem tarafından yerleştirildiği öğretmen evinde kalan 35 yaşındaki Arzu Kılıç'a, dün akşam 5 yaşındaki oğlu Cesur Gülşen ve bebek arabasındaki kızı 2 yaşındaki Kader'e otomobil çarptı. Arzu Kılıç ve oğlu kazada öldü. Kaza sırasında bebek arabasında bulunan ve ağır yaralanan Kader Gülşen ise sevk edildiği Balıkesir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Balıkesir'de oturan Arzu Kılıç, 13 yıl önce Manas'ta görevli din görevlisi, Tekin ile evlendi. Kısa süren bu evlilik ardından Arzu Kılıç bu kez inşaat malzemesi üreten firmada çalışan Bilal Gülşen ile nikah yaptı. Alkollü eşinin neden olduğu huzursuzluğa dayanamayan Arzu Kılıç, evden ayrılınca Roman, Aykut Kılıç adlı çoban ile yaşamaya başladı. Arzu Kılıç, bu birliktelikten dünyaya gelen Cesur ve Kader adını verdiği 2 çocuğunu iddiaya göre ikna ettiği ikinci eşi Bilal Gülşen'in nüfusuna yazdırdı. Bir süre sonra Bilal Gülşen'den boşanan Arzu Kılıç, Aykut Kılıç ile nikah yapsada kendisiyle anlaşamayınca, çocuklarını yanına alarak ayrı yaşamaya karar verdi. Arzu Kılıç'a bu kez Kaymakam Mehmet Erdem sahip çıktı. Kaymakamlık aracılğıı ile kiralanan bir evde yaşamaya başlayan genç kadın, burada çıkan yangında ölmekten son anda kurtuldu. Kılıç bu kez kaymakam tarafından Öğretmenevi'ne yerleştirildi. Dün akşam, oğlu Cesur ve bebek aramasına koyduğu kızı Kader ile bir yakınının ziyaretine giden Arzı Kılıç, iddiaya göre, yanında para olmadığı için öğretmen evine yürüyerek gitmek istedi. Bir süre yol kenarından yürüyen Arzu Kılıç'a, arkadan gelen Taner Uysal yönetiminde ki 10 K 5810 plakalı otomobil çarptı.Arzu kılıç kaza yerinde oğlu Cesur ise, kaldırıldığı Manyas Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Durumu ağır olan Kader Gülşen ise sevk edildiği Balıkesir Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Manyas- Bandırma Karayolu'nun 5. Kilometresinde meydana gelen ve cesetleri ilçe devlet hastanesi morguna kaldırılan Arzu Kılıç ve oğlu Cesur Gülşen'in ölümleriyle ilgili soruşturmaya Manyas Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Gözaltına alınan sürücü Taner Uysal ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Çarptı Yolda Yürüyen Anne ve Oğlu Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement