Isparta'da Otomobil 60 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Isparta'da Otomobil 60 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Isparta\'da Otomobil 60 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Isparta'da 60 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilde 24 yaşındaki Fatma Ceren Ölmez hayatını kaybederken, sürücü ve onu kurtarmak için gelen babası da yaralandı.

20.11.2014 23:37  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da 60 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilde 24 yaşındaki Fatma Ceren Ölmez hayatını kaybetti, sürücü ve onu kurtarmak için gelen babası da yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Isparta'nın merkeze bağlı Darıderesi Köyü yakınlarında meydana geldi. 24 yaşındaki Mehmet Yıldırım'ın kullandığı 32 AB 648 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 60 metrelik uçuruma yuvarlandı. DSİ'ye ait Darıderesi Göleti'nin atık su boşaltım kanalına düşen otomobilde bulunan Fatma Ceren Ölmez olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Mehmet Yıldırım ise yaralandı.

KURTARMAYA GELEN BABA UÇURUMDA MAHSUR KALDI

Otomobilde sıkışan Mehmet Yıldırım, cep telefonuyla babası 63 yaşındaki Orhan Yıldırım'dan yardım istedi. Olay yerine gelen baba Yıldırım, oğlunu kurtarmak için aşağı inmek istediği sırada ayağı kaydı ve uçurumda mahsur kaldı.

HALATLA UÇURUMA İNİP KURTARDILAR

İhbar üzerine olay yerine 112, AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Uzattıkları halatla uçuruma inen ekipler, sürücü Mehmet Yıldırım'ı kurtararak, sedye yardımıyla uçurumdan çıkardı. Mahsur kalan Orhan Yıldırım da halatla yukarı çekildi. Ambulansa konulan Mehmet ve Orhan Yıldırım, Isparta Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Baba ve oğlun sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazada yaşamını yitiren Fatma Ceren Ölmez'in cenazesi ise savcının incelemesinin ardından olay yerinden alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Isparta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta'da Otomobil 60 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement