Otogarda İki Grup Sopa ve Silahlarla Birbirine Girdi - Son Dakika
Güncel

Otogarda İki Grup Sopa ve Silahlarla Birbirine Girdi

Otogarda İki Grup Sopa ve Silahlarla Birbirine Girdi

Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda iki grup arasında sebebi henüz öğrenilemeyen bir nedenle sopalı kavga çıktı.

04.07.2015 17:18  Güncelleme: 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda iki grup arasında sopalı kavga çıktı. Kavgada zaman zaman silah sesleri duyuldu.

KAVGADA SİLAHLAR KONUŞTU

Otogarda çalıştığı öğrenilen her iki grubun kavgasında silah sesleri de duyuldu. Kavganın ardından bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi.

POLİS KAVGAYI GÜÇLÜKLE ENGELLEDİ

Kavgayı, o sırada otogarda bulunan çok sayıda vatandaş meraklı gözlerle izledi.

Sopalı kavga, olay yerine gelen polisin araya girmesiyle zorluklar yatıştırılabildi. Polis kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otogarda İki Grup Sopa ve Silahlarla Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • okan sarı: kekolar tabiki..utanıyoruz sizden 49 36 Yanıtla
  • Selim: Dövenler diyarbakırlı dayak yiyenler konyalı orada çalışan biriyim. Daha doğrusu dövenler hdpli dayak yiyenler akpli 13 26 Yanıtla
  • Yalnız gezgin: Kürtler neden hep kavgacidir Biliyormusunuz Kürtler gururludur başkaların da bu gurur yoktur 9 27 Yanıtla
  • more: sanki kürtler skmis bunlari sanalda erkek lik olmaz beyler 11 24 Yanıtla
  • Sözün özü: Şu mübarek ayda bile kavga ediyorlar bunların başına gelecek var 28 3 Yanıtla
  • kürde ölüm : kürt diye bir ırk yoktur, ermeni arap kırması bozuk bir güruh... 18 13 Yanıtla
  • KENAN: Konudaki Hdplilerin amacı Kürt faşizmini Irkcılığını arttırmak ve sizleri birbirinize düşürmek.En az 20 civarı görevlendirilmiş Hdpli var bu sayfalarda Bütün gün buradalar unutmayın. 18 9 Yanıtla
  • Taner: Bıktık artık Kürt ve lazlardan 9 15 Yanıtla
  • adalet: karakafalarin allah belasını versin 18 6 Yanıtla
  • diyarbakır güzel bağlar : bakın bazı alcaklar ermeni varlığını kabul ediyorlar kürtlerin varlığını kabul etmiyorlar kürt yok bunlar ermeni diyorlar lan türkiye savaşa girerse ilk unce senin gibileri kaçar bu ulkede çakal kürtlere laf atacak kadar cesaretin varmi 9 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Türkiye, Trade Winds Europe/Eurasia'ya ev sahipliği yapacak
    09:51 Türkiye, Trade Winds Europe/Eurasia'ya ev sahipliği yapacak

    Türkiye, ABD liderliğindeki ticaret misyonu ve iş geliştirme forumu olan Trade Winds Europe/Eurasia'ya 16 yıl sonra yeniden ev sahipliği yapacak. İstanbul'da düzenlenecek etkinlikte 300'den fazla yerli ve yabancı katılımcı bir araya gelecek ve uluslararası ticaretin rüzgarı esecek. Etkinlik, şirketlere büyüme ve görünürlük elde etme fırsatı sunarken, ABD'li firmalar da Türkiye pazarına girmek için yeni bağlantılar kurabilecek.

  • Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı
    09:51 Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı

    Ergene Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen basketbol minik kız ve erkek müsabakaları, Ergene Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 8 okuldan takımların katıldığı müsabakalarda, minik sporcular kıyasıya mücadele etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaları yakından takip ettiğini ve dereceye giren öğrenci sporculara hediyelerini takdim ettiklerini belirtti.

  • Kırklareli Valisi Birol Ekici, huzurevi sakinleri ile iftar yaptı
    09:47 Kırklareli Valisi Birol Ekici, huzurevi sakinleri ile iftar yaptı

    Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla iftar yaptı. Ekici, yaşlıların bilgi ve tecrübelerinden yararlanılması gerektiğini vurgulayarak gereken saygı ve sevginin gösterilmesi gerektiğini belirtti.

  • Beyoğlu'ndaki 'kin' cinayetinde şüphelinin ifadesi: 'Oğlu 'Sefil Bilo', 'Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı'
    09:46 Beyoğlu'ndaki 'kin' cinayetinde şüphelinin ifadesi: 'Oğlu 'Sefil Bilo', 'Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı'

    Beyoğlu'nda yaşanan cinayetin şüphelisi, olayın ardından verdiği ifadede, oğlunun kendisini aşağıladığını ve amacının oğlunu öldürmek olduğunu ancak bulamayınca babasını öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin geçmişte soyadını da değiştirdiği ortaya çıktı.

  • Erzincan'da Kuzular Anneleriyle Buluştu
    09:46 Erzincan'da Kuzular Anneleriyle Buluştu

    Erzincan'da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması renkli görüntüler ortaya çıkardı. Koyun ve kuzuların buluşma anları drone ile kaydedildi. Koyun besleyen üreticiler, kuzulama döneminde koyunları sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez anneleriyle buluşturuyor. Kuzulayan koyunlar bir süre yavrularıyla aynı mekanda bırakılıyor ve daha sonra ayrı yere konulan kuzular, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez anneleriyle bir araya geliyor. Bu duygusal ve renkli anlar drone ile saniye saniye kaydedildi.

  • ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi
    09:44 ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi

    Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknopark A.Ş. olağan genel kurul toplantısında, ASO Başkanı Seyit Ardıç yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçildi. Toplantıda, şirketin yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. ASO Teknopark'ın, üretime yönelik bir tasarımla sanayi ile bütünleşen, yüzü sanayiye dönük bir teknopark olacağı vurgulandı.

  • Beyoğlu'nda Bir Adamı Öldüren Saldırganın İfadesi Ortaya Çıktı
    09:44 Beyoğlu'nda Bir Adamı Öldüren Saldırganın İfadesi Ortaya Çıktı

    Beyoğlu'nda kurulan bir semt pazarında tezgahta duran 66 yaşındaki adamı silahla ateş açarak öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Saldırgan, oğlunu öldürmek amacıyla tezgah açtıkları yere geldiğini ancak oğlunu bulamayınca babasını öldürdüğünü söyledi. Ayrıca saldırganın geçmişte soyadını da değiştirdiği belirlendi.

  • Mersin'de İki Özel Bireyin 'Temsili Askerlik' Mutluluğu
    09:44 Mersin'de İki Özel Bireyin 'Temsili Askerlik' Mutluluğu

    Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki konuşma engelli İbrahim Atalay ile 21 yaşındaki işitme engelli Ali Develi, askerlik yapma hayallerini gerçekleştirmek için bir günlük temsili askerlik yaptı. İlçe jandarma komutanlığı tarafından eğitim verilen ve nöbet tutan özel bireylere terhis belgesi verildi. Aileler, bu mutlu anları fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.


Advertisement