Otogar Esnafı Silahlı Kavgayla İlgili Yönetimi Suçladı - Son Dakika
Güncel

Otogar Esnafı Silahlı Kavgayla İlgili Yönetimi Suçladı

Büyük İstanbul Otogarı'nda yaşanan silahlı saldırı sonrası otogarda çalışan esnaf, "Burada gerçekleşen olayların yüzde 99'u yönetimden dolayı oluyor." dedi.

27.08.2015 17:03  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük İstanbul Otogarı'nda yaşanan silahlı saldırı sonrası konuşan esnaflar, otogar yönetimini eleştirdi.

"ESKİ BAŞKAN YENİ BAŞKANA ASANSÖRDE SALDIRDI"

Otogarda öğle saatlerinde yaşanan silahlı saldırı sonrası esnaf açıklamalarda bulundu. Olayın pompalı tüfek ve uzun namlulu silahla gerçekleştirildiğini belirten bir esnaf, yönetimin eski başkanının yeni başkan asansördeyken saldırıyı yaptığını ifade etti. O esnada asansörde bulunan yeni yönetim kurulu üyelerinin de yaralandığı belirtildi.

"70 LİRALIK OTOBÜS ÇIKIŞINI 230 LİRA YAPMIŞ"

Yaşanan saldırı hakkında açıklamalarda bulunan otogar esnaflarından biri, "Burada gerçekleşen olayların yüzde 99'u yönetimden dolayı oluyor. Yönetim buranın resmi olan 70 liralık otobüs çıkışını 230 lira yapmış. Saat başı da ücret alıyor. Araç burada arızalanırsa tamirhaneler var. 1-2 gün kaldığında 300 lira ücret ödüyorlar. Bunu hiçbir esnaf da kabul etmiyor. Bu olaylarda yönetimden dolayı, haksız paradan dolayı olaylar çıkıyor" dedi

"YÖNETİM İLE OTOBÜS ŞİRKETİ SAHİPLERİ ANLAŞMAZLIK YAŞIYOR"

Başka bir esnaf da, "Suçu hiç olmayan arada kaldı ve hiç olmayacak şeyler oldu. Ücretler 75 lira idi, şimdi 99 lira oldu. Saat başını da 2 liradan 5 liraya yükselttiler. Bir otobüs burada 24 saat kaldığında 250 lira ücret ödüyor. Otobüs giriş çıkış ücretleri nedeniyle yönetim ile otobüs şirketi sahipleri anlaşmazlık yaşıyor. Burası otobüs yeri, otobüsçü az ücret ödemek istiyor" ifadelerini kullandı.

"ASANSÖRÜ UZUN NAMULU SİLAHLARLA TARADILAR"

Hamza K. isimli esnaf ise, "Buradaki bir otobüs şirketinin yazıhane sahibi başkandı. Başka biri gelip onu başkanlıktan çıkarttı. Ondan dolayı başka bir başkan getirdiler. Ondan sonra da olay oldu. Olay zaten asansörde oluyor. Asansörün içerisinde insanlar vardı. Asansörü uzun namlulu silahlarla taradılar" diye konuştu.

Otogar Esnafı Silahlı Kavgayla İlgili Yönetimi Suçladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otogar Esnafı Silahlı Kavgayla İlgili Yönetimi Suçladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Gerçek: istabul otogarını çizen mimara sormalı nasıl bir tasarım. Onuda geç her taraf ipsiz sapsız alt katlara inmeye korkarsın. Denetim yok ki PKK diyoruz ama İstanbul da da onları aratmayan çete mafya kol geziyor. 2 0 Yanıtla
  • harbican : bir akrabam memleketten gelen bir miktar malzemeyi almaya10 dk surmeyen araçla giriş sonrası ücret istenmiş 25 dik ücretsiz yazmışsınız dediyse de ücret istenmiş itiraz edince kalabalık çakal sürüşü etrafını sarıp tartakladı ve zorla ücret alınmış çete olmuş bunlar ama kabadayiligin sonunda elbet size de bir ırlandalı denk gelecektir. malum bu ülkede hakkını kaba kuvvetle alırsın adalet düzen hukuk bunlara kimse inanmıyor artık. inşallah kapanır rezil yer. 2 0 Yanıtla
  • rıze kalkandere: admın tum yazdıklarımı sılmıssın ne ayksın lannn hee.benım bto ıle ılgılı yazdıklarımı tahmın bıke edebılıyomusun haaa bu adı serefsızlerı defolup kuzey ırak gonderecez ıstanbuldan yurdum her yerınden artık kurtlere rahat yok analarından emdıklerını fıtıll fıtıl getırtecez...kurt ırkı dıye bır sey olmıcak turk toprakalrında...haın yılan soyları 1 1 Yanıtla
  • gaztcı: hepsı bırbırnden it 1 0 Yanıtla
  • Merdin Frankfurt: Bunlara irlandaliyi gönderip sussunlar 1 0 Yanıtla
  • Salih Has : Galip sırtını hükümete dayadı. 1 0 Yanıtla
  • Ahmet: İstanbul un yerlisi hiç yok orada. Gebertin birbirinizi ... 0 0 Yanıtla
  • GEZGİN: Esenler otogarı gerçekten çok kötü ! SIRAYLA ! Otogar yönetimi her otobüs çıkışından ücret alıyor bu doğru - Hususi araçlardan 7 TL alıyor giriş çıkışdan- Yönetim çok kötü - Otogar dilenci dolu - Otogar altı pislik içinde - Çöpler toplanmıyor Temizlik görevlileri işi bırakmış - maaş alamıyolar diye - Otogar taksicileri hep üçkeğıtçı insanları kandırıyolar, zaten taksilerde durak ismi yazmıyor, Otogar yönetimi kesinlikle belediyeye verilmesi gerekiyor ! Zaten 3 Yıl kaldı ! Kontrat bitiyor ! 0 0 Yanıtla
  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.

  • iOS 18 ile Gelen Yenilikler ve Beklentiler
    07:09 iOS 18 ile Gelen Yenilikler ve Beklentiler

    Apple'ın geliştirici konferansına sayılı günler kala, iOS 18'in tanıtılması ve iPhone 16 serisi ile uyumlu olarak sunulacak olması büyük bir merak konusu haline geldi. Yapay zeka desteği, arayüzdeki tasarım değişiklikleri ve güvenlikle ilgili yenilikler gibi birçok önemli özellik bekleniyor. Özellikle güvenlik özellikleri dikkat çekici olacak ve Apple'ın güvenlik sistemlerinin etkinliği önümüzdeki dönemlerde test edilecek. Ayrıca, yapay zeka entegrasyonuyla Siri ve diğer uygulamaların kullanıcı deneyimini iyileştirmesi hedefleniyor. iOS 18 güncellemesinin hangi iPhone modellerini destekleyeceği de merak ediliyor ve bu güncelleme Apple ekosistemindeki kullanıcı deneyimini önemli ölçüde etkileyecek.

  • İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu
    06:58 İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu

    İran'ın İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda bulunan İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyulduğu bildirildi. Patlamanın kaynağı henüz açıklanmadı ve nedeni bilinmiyor.


Advertisement