Otoban İçin Yerel Bağlantılar Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Otoban İçin Yerel Bağlantılar Hazırlanıyor

Otoban İçin Yerel Bağlantılar Hazırlanıyor

Düzce ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projelir arasında yer alan otogar için, otoyol bağlantısı (TEM) ve buna bağlı yerel bağlantı yolları eş zamanlı olarak yürütülüyor.

06.11.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce ve Düzce Belediyesi'nin en önemli projelir arasında yer alan otogar için, otoyol bağlantısı (TEM) ve buna bağlı yerel bağlantı yolları eş zamanlı olarak yürütülüyor. Düzce terminal için inşaat alanında çalışmalar yürütülürken, otoban bağlantısı için bağlantı yolları hazırlanıyor. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, terminal ile otoban bağlantısında bariyerlerin olmayacağını belirtti.

Düzce OSB ve inşaatının büyük bir kısmı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalini otobana bağlayacak ve kamulaştırma çalışmaları Düzce Belediyesi tarafından hızla devam eden Düzce-Merkez otoban kavşağı için Karayolları Genel Müdürlüğü de çalışmaları hızlandırıldı.

Düzce Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) ve Düzce belediyesi şehirlerarası terminalinin Otoyol (TEM) bağlantısı için bölge sınırları içinde bulunan Sinirci köyü için hazırlanan ilave imar planı onaylanmıştı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in yaklaşık bir yıldır yoğun temaslarla takip ettiği otoban kavşağının yapılması için Karayolları Genel Müdürlüğü de projenin hayata geçirilmesi için gerekli onayları verdi ve bağlantı yolunun yapım aşamasına geçildi. Öte yandan Düzce'nin önemli projeleri arasında bulunan ve yıllardır çözümlenmesi beklenen OSB ve terminal TEM bağlantısına ilişkin imar düzenlemelerinin yolu daha önce Düzce Belediyesinin titiz çalışmaları sayesinde tamamıyla açılmıştı. Bu karara eş zamanlı olarak da Düzce belediyesi tarafından da çalışmaları yürütülen söz konusu bölge içinde bulunan Sinirci köyü imar düzenlemeleri yapılmış ve bu amaca yönelik olarak Sinirci köyü önce mücavir saha içine alınarak ilave imar planı hazırlıkları tamamlanmıştı. Şimdi de terminal ve otobana bağlanacak olan yerel bağlantılar için çalışmalar yapılıyor. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni hazırlanan projede bağlantı noktalarında bariyerlerin olmayacağını açıkladı. Başkan Keleş, terminal, otoban bağlantı yolunun birlikte çözüleceğini belirtti. Çalışmalar tamamlandığında OSB'den de otobana doğrudan bağlantı sağlanacak. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otoban İçin Yerel Bağlantılar Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement