Osmiad İş Dünyasını İftar Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Osmiad İş Dünyasını İftar Buluşturdu

Osmiad İş Dünyasını İftar Buluşturdu

Osmancık İşadamları Derneği (OSMİAD) tarafından Ganita Park Metro Tesislerinde verilen iftarda ilçenin işadamları bir araya geldi.

17.07.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık İşadamları Derneği (OSMİAD) tarafından Ganita Park Metro Tesislerinde verilen iftarda ilçenin işadamları bir araya geldi.

Toprak Sanayi, Tekstil Sanayi, Çeltik Sanayi ve turizm başta olmak üzere ilçe ekonomisi oluşturan çeşitli sektörlerden işadamlarının yoğun katılım gösterdiği iftara Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Samsun Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Üsteğmen İrfan Kıymaz, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yakup Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Karagöz, Malmüdürü Hüseyin Zengin, Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, CHP İlçe Başkanı Yunus Özbek, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mimarlar, mühendisler, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda işadamı katıldı.

Derneğin her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak iftar programı düzenlediğini ifade eden OSMİAD Başkanı Sakin Bilge, Ramazan vesilesi ile ilçe ekonomisini oluşturan bütün sektörlerin temsilcilerinin bir araya geldiğini ifade etti.

Osmancık'ta İşadamlarının birlik, beraberlik ve kaynaşma duygusuna önem verdiğini kaydeden Bilge, bunun zaman zaman bazı organizasyonlarda öne çıktığını belirterek iftara katılanlara teşekkür etti.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ise OSMİAD'ın iftarı vesilesiyle işadamları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Başkan Karataş "Ramazan bolluk ve bereket ayıdır. Kardeşlik ve dostluğun pekiştiği bir aydır. İnşallah ilçemizde olduğu gibi ülkemizde ve tüm İslam dünyasında da dostluk ve kardeşliğin artmasına vesile olur. İnşallah Ramazan ayı ilçemize ve ülkemize bereket getirir. Bu mübarek günde bizleri bir araya getirdiği için OSMİAD yetkililerine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

İftarın ardından tesisin botanik bahçesinde bir araya gelen işadamları ilçe ekonomisini ve sanayi sektörünün gelişimini değerlendirdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmiad İş Dünyasını İftar Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement