"Bugün Ortaya Koyduğumuz Oyunla Galibiyeti Fazlasıyla Hak Ettik" - Son Dakika
Spor

"Bugün Ortaya Koyduğumuz Oyunla Galibiyeti Fazlasıyla Hak Ettik"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Zorlu bir rakibe karşı iyi bir galibiyet almanın sevincini yaşıyoruz." dedi.

20.09.2014 20:00  Güncelleme: 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Zorlu bir rakibe karşı iyi bir galibiyet almanın sevincini yaşıyoruz. Gerçekten bugün ortaya koyduğumuz oyunla galibiyeti fazlasıyla hak ettik" dedi.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 3-1 kazanılan Karşıyaka mücadelesinin ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklama yaptı. Özköylü, "Zorlu bir rakibe karşı iyi bir galibiyet almanın sevincini yaşıyoruz. Gerçekten bugün ortaya koyduğumuz oyunla galibiyeti fazlasıyla hak ettik. Futbolcu kardeşlerimiz bugün sahada inanılmaz istekli, inanılmaz özveriyle bu maçı kazanmayı oynadıkları oyunla sahada hissettirdiler. Ligin çok önemli bir takımına karşı önemli bir galibiyet aldık. Karşıyaka'nın forvet hattı bu ligin en üretken en iletken ve en çabuk oyunculardan kurulu. Böyle bir takıma karşı pozisyon vermeden kazanılmış bir galibiyet çok önemli. Bütün oyuncularımız canı gönülden kutluyorum. Bugün bu maçı kazanacağımızı sahada her haliyle hissettirdik ve önemli bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, üstün mücadelelerinden dolayı oyuncuları tebrik etti.

İlk yarı oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu belirten Göksu, "İkinci yarının başında bir gol yememiz moralimizi etkiledi. İki oyuncu atılınca kazanmak mümkün değil. Bundan sonra Çarşamba günü kupa maçımız var. Yönetim ve taraftar olarak mücadelemizi ligin sonuna kadar devam ettireceğiz ve ilk altıya gireceğiz ve hedefimize ulaşacağız" dedi.

"MEHTERAN FARKLI BİR OLAY, BİZ BUNU İZMİR'DE YAPAMIYORUZ"

Mücadelede iki tarafın da gergin olmasını değerlendiren Göksu, "İki takım da hedef için mücadele ediyor ama iç sahanın avantajını iyi kullandılar, halen mehter sesi geliyor. Biz İzmir'de böyle bir olayı yapamıyoruz. Çok enteresan bir olay. Onlar bizim olayımızın dışında tabii ki biz kendi işimize bakacağız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Bugün Ortaya Koyduğumuz Oyunla Galibiyeti Fazlasıyla Hak Ettik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement