Osmaniye Valisi Oduncu, Bağdaş Yaylasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Osmaniye Valisi Oduncu, Bağdaş Yaylasını Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Oduncu, Bağdaş Yaylasını Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Sumbas ilçesinin Bağdaş yaylasında vatandaşlarla bir araya geldi.

12.08.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Sumbas ilçesinin Bağdaş yaylasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayla sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Oduncu, yaylacıların sıkıntılarının belirlenip çözüme kavuşturulması için gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Vatandaşa hizmet etmek amacıyla göreve geldiğini vurgulayan Oduncu,  şunları söyledi:

"Bugün sizlerin sorunlarını, varsa isteklerinizi dinlemek için burada bulunuyoruz. Bu sorunlardan burada çözebileceklerimizi hemen çözeceğiz, programa alınması gerekenleri programa alacağız, takip edilmesi gerekenlerin de takipçisi olacağız. Biz, vatandaşlarımızın derdine derman olmak, onların sorunlarına sahip çıkmak için burada bulunuyoruz. Sizin sorunlarınızı çözebildiğimiz ve sıkıntılarınızı giderebildiğimiz ölçüde görevimizi iyi yapıyoruz demektir."

Yaylada kadastro ölçümlerinin tamamlandığını belirten Oduncu, ölçümlerin tamamlanarak, vaziyet planlarının hazırlanma aşamasında olduğunu, hak sahiplerinden bilgilerinin toplandıktan sonra devlet hizmetlerinin daha sağlıklı olarak yayla sakinlerine ulaştırılacağını ifade etti.

Oduncu, ambulans helikopter pistinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

Bağdaş yaylasının bağlı bulunduğu Esenli Köyü'nün Muhtarı Hikmet Onay da, Vali Oduncu ve protokol mensuplarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, "Devletimiz, bugüne kadar bizlere pek çok hizmet getirdi. Bu hizmetler için Esenli köyü sakinleri adına teşekkür ediyorum. Ancak bazı eksiklerimiz var. Yolumuzun genişletilmesini  ve su sorunumuzun çözülmesini arzu ediyoruz" diye konuştu.

Ziyarete, Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye Valisi Oduncu, Bağdaş Yaylasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement