Osmaniye Merkezli Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Merkezli Uyuşturucu Operasyonu

Osmaniye Merkezli Uyuşturucu Operasyonu

Adana ve Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 3 kişi yakalandı.

17.02.2017 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana ve Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 3 kişi yakalandı.

Jandarma ekipleri tarafından yürütülen istihbarat çalışması sonucunda Kadirli ilçesi ile Adana kent merkezinde 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda 27 kilo 250 gram esrar, 44 adet sentetik hap, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve Hint keneviri tohumu bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan Ö.Ç, B.H. ve Y.E.A, jandarmadaki işlemlerin ardından adliye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmaniye Merkezli Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri
    09:54 Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri

    Hatay'ın Hassa ilçesinde oto tamirciliği yapan Halil Topal, depremde evini ve iş yerini kaybettikten sonra kurduğu çadırda araç tamiri yaparak geçimini sağlıyor. 9 aydır çadır altında hizmet veren Topal, eski hayatına geri dönmek istiyor.

  • Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı
    09:53 Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı

    Karabük'te bulunan Bizim Radyo Televizyonu (BRTV), kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı. Vali Mustafa Yavuz, BRTV'nin Karabük'ün sesini ve ruhunu objektif habercilik anlayışıyla halka yansıttığını belirtti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise BRTV'nin 29 yıllık yayın hayatı boyunca, Karabük ve bölgenin sesi olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları
    09:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. Yılını Kutladı
    09:48 Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. Yılını Kutladı

    Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, 40. yılını hizmet binasında düzenlenen etkinliklerle kutladı. Ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin'in konuk olduğu etkinlikte, Ekonomide Güncel Gelişmeler konulu söyleşi düzenlendi. GAİB ailesi, kırkıncı yıl pastasını keserek hatıra fotoğrafı çektirdi. Birlik, 17 bini aşkın üyesiyle 190'dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

  • Kurbanlık telaşı erken başladı Denizli'de
    09:48 Kurbanlık telaşı erken başladı Denizli'de

    Kurban Bayramı yaklaşırken, Denizli'de vatandaşlar hayvan yetiştiricilerini ziyaret etmeye başladı. Üreticiler, ekonomik sıkıntılar ve yüksek maliyetlerle karşı karşıya olduklarını dile getiriyor.

  • AK Parti Karabük milletvekilleri Karabük Belediye Başkanı'nı ziyaret etti
    09:48 AK Parti Karabük milletvekilleri Karabük Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

    AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette, milletvekilleri ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Çetinkaya'ya yeni görevinde başarılar diledi. Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve eski AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan da bulundu.

  • Kayseri'deki operasyonda lav silahı ele geçirildi
    09:46 Kayseri'deki operasyonda lav silahı ele geçirildi

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda lav silahı ve el bombası dahil olmak üzere 455 adet suç unsuru ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca ruhsatsız silahlar, fişekler, tarihi eser niteliği taşıyan objeler ve iletişim cihazları da ele geçirildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için suç organizasyonlarına karşı mücadelesini sürdürdüğünü açıkladı.


Advertisement