Düğününe Katılamayan Uzman Çavuş Muradına Erdi - Son Dakika
Güncel

Düğününe Katılamayan Uzman Çavuş Muradına Erdi

Düğününe Katılamayan Uzman Çavuş Muradına Erdi

Güvenlik gerekçesiyle memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki düğününe katılamayan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu, özel izinle gelip muradına erdi.

22.09.2015 06:22  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu bir yıllık nişanlısı 21 yaşındaki Fatma Karaoğlan ile nikahlandı. Gençlerin düğün tarihi olarak 18 Eylül belirlendi. Aileler düğün için tüm hazırlıklarını tamamlayıp davetiyeleri de dağıtırken, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki sınır karakolunda görev yapan uzman çavuş Ahmet Karavelioğlu, terör olayları nedeniyle birliğinden izin alamadı. Aileler de geçtiğimiz 18 Eylül Cuma günü damat olmadan düğün yapmaya karar verdi.

ÇIKAN HABERLER ÜZERİNE GENELKURMAY DEVREYE GİRDİ

Damatsız düğün haberleri üzerine Genelkurmay Başkanlığı devreye girdi. Uzman Çavuş Karavelioğlu, özel izinle Ankara aktarmalı uçakla Adana'ya getirildi. Burada bir askeri yetkilinin karşıladığı Karavelioğlu, önce berberde damat tıraşı oldu, daha sonra da düğünün yapıldığı Osmaniye'nin Kadirli ilçesine götürüldü.

İlçe girişinde nişanlısı Fatma Karaoğlan tarafından karşılanan Karavelioğlu, bir petrol istasyonunda damatlıklarını giydi ve hazır olan gelin arabasıyla babaevine gitti. Annesi Fatma Karavelioğlu'na sarılıp ellerini öpen uzman çavuş, daha sonra babası Hamza Karavelioğlu, kaynanası ve kayınbabasının ellerini öptü.

"İLK KEZ MUTLU BİR HABER İÇİN GELİYORUM"

39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Albay Şefik Atak, gelin ve damada Genelkurmay Başkanlığı'nın hediyesini olan Cumhuriyet altınını takdim etti. Kısa zaman önce Kadirli'de 3 vatan evladını son yolculuğuna uğurladıklarını hatırlatan Albay Atak, şunları söyledi: Kısa zamanda burada 3 vatan evladını son yolculuğuna uğurladık. Hep hüzünlü haberlerle geliyorduk buraya ilk kez mesut bir haber için geliyoruz. Çok mutluyum. Böyle bir ortamda bizleri buluşturdukları için Ahmet kardeşimize ve Fatma kızımıza çok teşekkür ediyorum. Biraz gecikmeli yaptık düğünü, malum şartlardan dolayı. Bu süre zarfında ailenin bir asker ailesine yakışır bir şekildeki vakur duruşu Sayın Genelkurmay Başkanımızın takdirini kazanmıştır. Bu takdirin bir ifadesi olarak Sayın Genelkurmay Başkanımızın hediyesini takdim etmek istiyorum. Allah mesut bahtiyar etsin.



"BİR AN İNANAMADIM"

Heyecanlı olduğunu söyleyen damat Karavelioğlu, eşinin yanında olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Komutanlarının sayesinde düğününe gelebildiğini belirten Karavelioğlu, "Komutanlarımdan Allah razı olsun, onların sayesinde buradayım. Bir an inanmadım herkes beni arıyordu. Bir faaliyet çıkardılar 'Git düğününü yap' dediler. Ben de eşime, aileme geldim." dedi.



Eşiyle hep bugünün hayalini kurduğu anlatan Fatma Karavelioğlu ise "Ancak eşim gelmese de üzülmedim. Çünkü onun canın sağ olması yetti benim için. Çok sürpriz oldu benim için." diye konuştu.



Çiftin anne ve babaları da emeği geçenlere teşekkür etti. Gelin ve damat, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ve davetlilerin katılımı ile oyun oynadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğününe Katılamayan Uzman Çavuş Muradına Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • GÜZELLiK UZMANI: gelinde damatta cok cirkin,,icerim fenalasti,,lütfen bana ordan bir bardak limonata verin. 2 42 Yanıtla haydar: sen önce aynada bir kendine bak müptezel 9 3
  • Eller havaya: Allahim sen mutlu et bu kardeslerimizi,bütün askerlerimize,polislerimize güç kuvvvet ver 37 1 Yanıtla
  • Asaletlii: Gelinde gelin maşallah süper bişey 4 24 Yanıtla
  • nikah memuru: o dügün kislada olmaliydi,,askerin görev yerini terketmesini aslaa dogru bulmuyorum. 6 18 Yanıtla
  • Uğur Altuntaş: ALLAH mesut baytiyar etsin 23 0 Yanıtla
  • Harbi: 3-5 çapulcu deyip öneme alınmayan pkk, bu gün koca bir ordunun izinlerini kapattırabiliyor. Hayaldi gerçek oldu. 13 9 Yanıtla
  • Dadaş: Türk askerine dil uzatanın dili kopsun el uzatanın eli kopsun .allah mesut etsin kardeşin askerler birbirine sahip çıkar siz ne söylerseniz söyleyin.kıskanmayın.utanmıyorsunuz demi peygamber ocağındaki askere dil uzatmaktan 19 2 Yanıtla
  • serdar talak: allah senden razi olsun bu ulkenin asil evlatlartini rabbim korusun allah bir yastikta kocatsin insallah sizi hayirli evlatlar nasip etsin 19 0 Yanıtla
  • SEHiT YAKINI: yav tamamda,,gelin cok acik sacik,,birde milletin icinde oynuyorlar,,ayip denen bi sey var yav.utanc verici bir durum. 4 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement