Osmaniye'de Öğrenme Şenlikleri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'de Öğrenme Şenlikleri Düzenlendi

Osmaniye'nin Kadirli ve Sumbas ilçesinde düzenlenen Öğrenme Şenlikleri yoğun ilgi gördü.

18.11.2015 12:51  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli ve Sumbas ilçesinde düzenlenen "Öğrenme Şenlikleri" yoğun ilgi gördü.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi önünde düzenlenen şenliklerde öğrencilerin eğitim yılı içerisinde yaptıkları faaliyetleri sergilendi.

Osmaniye Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, açılış konuşmasında Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından farklı öğrenim ve yaş seviyesindeki vatandaşların istihdam edilebilirliklerini ve sosyokültürel gelişimlerini sağlamak amacıyla başlatılan şenliklerin Osmaniye'de ilk defa düzenlendiğini söyledi.

Şenliklerin Osmaniye merkez ve ilçelerinde de yapılacağını ifade eden Çelik, "Gençlerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Eğitim her şeyden önemli. Çocuklarımızın sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif her türlü çalışmalarını rahatlıkla sergilemelerine yönelik düzenlenen şenliklerin çok büyük faydası olacaktır" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert'in konuşmasının ardından halk oyunları gösterilerini sunuldu. Stantların gezilmesiyle sona eren şenlikler kapsamında iki gün süreyle okullarda yapılan sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif faaliyetlerin sergileneceği bildirildi.

Kadirli ve Sumbas ilçelerindeki meslek liseleri, halk eğitim merkezleri, mesleki eğitim merkezleri ve bazı kurumların katıldığı şenliklerin açılışına Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kadirli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye'de Öğrenme Şenlikleri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement