Osmaniye Belediyesi Çevreye Duyarlı Öğrenciyi Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Belediyesi Çevreye Duyarlı Öğrenciyi Ödüllendirdi

Osmaniye Belediyesi Çevreye Duyarlı Öğrenciyi Ödüllendirdi

Çevre temizliği ile ilgili düşüncelerini bir mektup ile Osmaniye Belediyesine aktaran öğrenciye belediye yetkilileri duyarsız kalmadı.

07.06.2014 10:09  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneysu ilköğretim Okulu 7-A sınıfı öğrencisi Hilal Keskin'in düşüncelerini önemseyen Osmaniye Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Gününde çevreye duyarlı öğrenciyi okulunda düzenlenen bir programda ödüllendirdi.
5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında Güneysu İlköğretim Okulunda Dünya Çevre Günü ile ilgili program düzenlendi. Programda Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara adına; "Temiz Çevre, Temiz Yaşam" projesinin sahibi 7. Sınıf Öğrencisi Hilal Keskin'e hediye, çevreye duyarlı bir öğrenci yetiştirmelerinden dolayı Okul Müdürü Fethi Alıcı'ya Çevre Dostu Okul plaketi ve yine çevreye duyarlı bir çocuk yetiştirmelerinden dolayı Keskin Ailesine ise Çevre Dostu Aile plaketi katılımcılar tarafından taktim edildi.

Güneysu İlköğretim Okulu öğrencisi Hilal Keskin "Temiz Çevre, Temiz Yaşam, Temiz Osmaniye" için Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmeni Hanife Gök'ünde desteğiyle bir proje üretmeye çalıştığını söyledi.

Osmaniye Belediyesi olarak okullara yönelik büyük bir çevre temizliği çalışmasına başlayacaklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Sehavet Arslankurt, "Özellikle hedef kitle olarak öğrenicilerden başlayacak, çevre bilincini yer eden, çevreye duyarlı yeni nesiller yetiştirecek kampanyalar ve projelerimiz olacak" dedi.

Programa Osmaniye Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Teke ve Sehavet Arslankurt, Çevre ve Şehir İl Müdür Vekili Abdulvahap Güven, Osmaniye Belediyesi Çevre Koruma Müdürü İbrahim Boran, Güneysu İlköğretim Okul Müdürü Fethi Alıcı, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Osmaniye Belediyesi tarafından tüm öğrencilere şapka hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye Belediyesi Çevreye Duyarlı Öğrenciyi Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement