Osmaniye Bahçeli: 7 Haziran, Türk Tarihinin En Keskin Virajıdır - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Bahçeli: 7 Haziran, Türk Tarihinin En Keskin Virajıdır

Osmaniye Bahçeli: 7 Haziran, Türk Tarihinin En Keskin Virajıdır

Bahçeli: 7 Haziran, Türk tarihinin en keskin virajıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu anlatırken, "25'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi Türk tarihinin en keskin virajıdır.

07.01.2015 23:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeli: 7 Haziran, Türk tarihinin en keskin virajıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu anlatırken, "25'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi Türk tarihinin en keskin virajıdır. Bu virajı, sağ- salim alırsak, kaza ve belalara uğramadan bu badireyi atlatıp aydınlık bir Türkiye'ye ulaşırsak, 77 milyon derin bir nefes alacaktır" dedi.

Memleketi Osmaniye'ye karayoluyla gelen Devlet Bahçeli, E-90 Otoyolu'nun Kadirli Gişeleri'nde Osmaniye Belediye Başkanı MHP'li Kadir Kara ve partililer tarafından karşılandı. Birçok milletvekilinin de kendisine eşlik ettiği Bahçeli, daha sonra olumsuz hava koşulları nedeniyle kapalı semt pazarında düzenlenen belediye hizmet binasının açılış törenine katıldı.

"MİLLETİ MASALARDA BÖLDÜRMEYİZ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı konuşmasında Türkiye'nin çok tehlikeli ve adı konulmamış bir burhan döngüsünün içine hapsedildiğini savundu. Bölücülerin Ak Parti politikalarından cesaret alarak Türkiye'yi bir kardeş kavgasına sürüklemeye çalıştığını ifade eden Bahçeli, 'Çözüm süreci'nin etnik temelde ayrışmanın fitilini ateşlediğini öne sürdü. Bahçeli, şunları söyledi: "Türkiye üzerinde menfi hesapları olanların gerçek yüzü, gerçek emel ve hedefleri bir kez daha ayan- beyan ortaya çıkmıştır. Kardeşliğimizi yaşatmak varken küslük özendirilmiştir. 1000 yıllık mirası, kaynaşmayı sağlamlaştırmak dururken, ayrımcılık teşvik edilmiştir. Milli ve üniter devlet ile milli varlığımız malum çevrelerin taciz ve taarruzuna uğramıştır. Önüne gelen Türkiye'nin dirliğine, milletin birliğine kastetmiştir. Geldiğimiz noktada Türkiye'nin bağımsızlığına ve güvenliğine yönelik tahribat kampanyası çok tehlikeli düzeylere taşınmıştır. Buna engel olmalıyız, bu kötü gidişi tersine çevirmeliyiz. Türkiye'nin bugünkü yürek burkan manzarasını kabul etmek mümkün değildir. Milli bekamızı yıkmaya çalışanlara göz yummak; akıl dışılıktır. Adı, şanı, şöhreti ve hatırası karşısında tarihin titrediği, coğrafyaların dize geldiği aziz milletimizi masalarda böldürmeyiz, pazarlık malzemesi yaptırmayız. Şehit yadigarı topraklarımızda gözü olanları affetmeyiz, bir insanımızdan bile vazgeçmeyiz. Tertemiz bir sayfaya ihtiyacımız vardır. Yenilenmiş bir iradeyi, herkesi bağrına basan, güçlü ve milli bir iktidarı Osmaniye sabırsızlıkla beklemektedir. Rüşvetçilerin korunmadığı, yolsuzluk çetelerinin arkalanmadığı bir Türkiye özlemi içimizde kor gibi durmaktadır. Ayakkabı kutularına haram para destelerini koyanlarla daha fazla yol yürüyemeyiz. Fildişi kulelerden, sırça köşklerden bakanlara tolerans gösteremeyiz. Sizler, bir dilim ekmek uğruna ömür tüketiyorsunuz, birileri yattığı yerden servetine servet katıyor. Sizler ne giyeceğinizi, ne yiyeceğinizi, nasıl geçineceğinizi düşünüyorsunuz, birileri sizden alınan vergilerle keyif ve saltanat sürüyor. Bu reva mıdır, helal midir, hak mıdır, insanlık mıdır?"

"TÜRKİYE'NİN ÖNÜ AÇILMALIDIR"

Bahçeli, gündemin 'Paralel yapı' sözleriyle saptırıldığını savunurken, yüz yıllarca köken ve mezhep ayrımı yapmadan can verildiğini, bedel ödendiğini, şehitler verildiğini, bayrağa kefen niyetine sarılarak vatan için göğsün siper edildiğini anlattı. MHP lideri şöyle devam etti: "Biliyorum ki vicdanı prangalı gafillerin Türkiye'nin vuslatını devretmeyi planlamalarına Türk milletinden vize çıkmayacaktır. Kalbi hacizli, zihni hasarlı çevrelere verecek ne bir çakıl taşımız ne de sırtımızı döneceğimiz bir değerimiz vardır. Türkiye'nin önü ve tarihi açılmalıdır. Bunun için 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25'inci dönem milletvekilliği seçimi Türk tarihinin en keskin virajıdır. Bu virajı, sağ salim alırsak, kaza ve belalara uğramadan bu badireyi atlatıp aydınlık bir Türkiye'ye ulaşırsak, 77 milyon derin bir nefes alacaktır. Çare, MHP'dir. Deva, milletçi vatansever vicdanların elindedir. Türk milleti, yıkımı durdurmalıdır. Türk milleti çürümeye set çekmelidir. Türkiye, şer koalisyonunu silkeleyip atmalıdır. Huzur, refah ve kalkınma bekleyerek 12 Haziran 2011'de sandığa giden milletimiz, bugün derin bir hayal kırıklığı içindedir. Daha iyi bir hayat, daha iyi mutlu bir aile, daha güvenilir bir ülke arayışı yerini karamsarlığa bırakmıştır. Partizanlık, kayırmacılık, yandaşları kollama, torpilli akrabalar ve yolsuzluk virüsü hayatın her alanına pimi çekilmiş bomba gibi düşmüştür. Artan suçlar değerlerimizi tahrip etmektedir. Dış politikadaki teslimiyetle milli onurumuz ayaklar altındadır. Rüşvet çarkı ise korkunç boyutlara sıçramıştır."

Sanayici, esnaf, memur, çiftçi ve emeklinin zor durumda olduğunu belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin kimlik bunalımlarıyla etnik bölünme ve çatışmanın eşiğine kadar getirildiğini kaydederek şöyle konuştu: "Bu karanlık Türkiye tablosunun sahipleri bellidir. Sizler onları iyi tanıyorsunuz. Ülkemiz tek sermayeleri cepheleştirme olanların yıllardır bitmeyen çekişmeleriyle israf olmakta ve adım adım takatini kaybetmektedir. Sevindirici bir gelişmedir ki kutuplaşmayı ve istismarı oya dahil eden, siyaset tacirlerinin hayat damarları kurumaya başlamıştır. Vatandaşlarımız nihayet vaatlerinin ve masallarının büyüsünden kurtulmuş, sıkıntılarının farkına varmıştır. Milletimiz sahte kurtarıcıların Türkiye'ye ve Türk milletine hiçbir şey veremeyeceğini böyle bir tecrübeden sonra ancak yaşayarak öğrenmiştir. Bütün bu gerçeklerin su yüzüne çıkması, milliyetçi hareketin çalışkan ve şuurlu kadrolarının eseridir. Türk milliyetçileri Türkiye'yi ayağa kaldırmaya, milletimizi yükseltmeye inançlı ve kararlıdır. Bugün, ülkemizin karşısındaki en önemli sorunun zedelenmek istenen kardeşliğimiz, bozulmak istenen milli birliğimizdir. Ekonomik kayıpların telafisi güçlü bir iktidarla mümkündür ve bunu başaracağız."

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz'ın da eşlik ettiği Bahçeli, konuşmasının ardından belediye hizmet binasının açılışını yaptı. Bahçeli, daha sonra Osmaniye Valisi Kerem Al ile Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Bahçeli: 7 Haziran, Türk Tarihinin En Keskin Virajıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum'da Üniversite Kampüsünde Çıkan Kavgada Yaralanan Öğrenciye Tutuklama
    16:03 Erzurum'da Üniversite Kampüsünde Çıkan Kavgada Yaralanan Öğrenciye Tutuklama

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi kampüsünde çıkan kavgada 1'i ağır 2 öğrenciyi bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Kavgada yaralanan öğrenciler hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise polis ekiplerince yakalandı.

  • TZD'nin 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş yeniden Genel Başkan seçildi
    16:01 TZD'nin 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş yeniden Genel Başkan seçildi

    Türkiye Ziraatçılar Derneği'nin (TZD) 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş, tek aday olarak girdiği seçimde 64 oyla yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Demirtaş, genel kurulda yaptığı konuşmada tarım sektöründeki sorunları ve tarım politikalarının önemini vurguladı.

  • GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzaladı
    16:00 GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzaladı

    Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı personeline verilecek İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzalandı. GAÜN Senato Odası'nda düzenlenen törende, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı personellerine Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilecek İngilizce eğitimi için protokol imzalandı. Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, eğitim iş birliklerini önemsediklerini belirtirken, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ise protokolün hayırlı olmasını diledi.

  • Denizli Ticaret Odası Meclisi Toplantısında Üye Sayısı Arttı
    16:00 Denizli Ticaret Odası Meclisi Toplantısında Üye Sayısı Arttı

    Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi, aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, meclis üyelerine sektörlerdeki son gelişmeleri ve odadaki projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Erdoğan, geçen ay DTO'ya 121 üye daha kaydedildiğini ve şehirde kurulan şirket sayısının da arttığını açıkladı.

  • Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Mahalle Muhtarlarıyla Görüştü
    16:00 Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Mahalle Muhtarlarıyla Görüştü

    Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kaymakam Adem Keleş, İlçe Jandarma Komutanı Caner Koca, Emniyet Müdürü Recai Akbay, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kılıç, MHP İlçe Başkanı Serhat Uluağaçlı ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Buzlu Spor Kompleksi'nin kafeteryasında bir etkinlik düzenledi. Demirbaş, konuşmasında hizmetlerini daha iyi bir şekilde sunmayı amaçladıklarını belirtti ve yeni projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Kaymakam Keleş ise seçimin demokratik bir şekilde geçtiğini vurguladı. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Aksaray'da gümrük kaçağı 7 telefon ve 6 akıllı saat ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    15:59 Aksaray'da gümrük kaçağı 7 telefon ve 6 akıllı saat ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Aksaray'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Yenikent Beldesi'nde bir iş yerinde yapılan aramalarda 7 adet gümrük kaçağı telefon ve 6 adet akıllı saat ele geçirildi. Operasyonda iş yeri sahibi A.B. gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Mihalgazi Belediyesi, ürettiği turşuları vatandaşlara ikram etti
    15:59 Mihalgazi Belediyesi, ürettiği turşuları vatandaşlara ikram etti

    Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde belediye tarafından üretilen turşular, ilçedeki pazar yerinde vatandaşlara ikram edildi. Belediye bünyesindeki Sakarı Ev Tipi Turşu Fabrikası'nda üretilen turşuların bulunduğu stantta vatandaşlar turşulardan tatma fırsatı buldu. Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün, vatandaşların turşuları beğendiğini ve üretimi sürdüreceklerini açıkladı.

  • Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği gözlem altında
    15:58 Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği gözlem altında

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde elektrikli bisikletten düşen 9 aylık hamile bir kadın, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Doktorlar tarafından ameliyatla alınan bebeği ise gözlem altında tutuluyor. Kazanın ardından otobüs sürücüsü polis merkezine götürüldü.


Advertisement